Προς το περιεχόμενο

ConstantineGivissis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Musician
  • Τόπος
    Thessaloniki

Συμμετοχή ConstantineGivissis

0

Φήμη

  1. ΚΛΟΠΗ SYNTHESIZER YAMAHA MOTIF XS-7 Την Τρίτη (20/11/2012) διερρήχθη το αμάξι μου και εκλάπη το εργαλείο της δουλειάς μου, ένα Synthesizer YAMAHA MOTIF XS-7 (SERIAL NUMBER : EAPP01036) μαζί με τσάντα με καλώδια-παρτιτούρες κλπ και βάση για πλήκτρα, στην περιοχή Λεωφόρος Στρατού-Ευζώνων (Λαχανά 20), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σας παρακαλώ εάν έχετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία που να συνδέεται με το περιστατικό, έχετε υπ όψιν ότι είναι κλεμμένο, και επικοινωνήστε σε αυτόν τον αριθμό 697 159 7306 Εάν βρεθεί και επιθυμείτε να μείνετε ανώνυμος, τηλεφωνήστε (η στείλτε μήνυμα) και θα σας δώσω διεύθυνση δημόσιου κτηρίου να το παραδώσετε χωρίς προσωπική επαφή. Διατίθεται ΑΜΟΙΒΗ εάν βρεθεί και αναγνωριστεί.
  2. Ακολουθει η "επισημη εκδοχη" την οποια αφισοκολλησα οπου μπορουσα : Την Τρίτη (20/11/2012) διερρήχθη το αμάξι μου και εκλάπη το εργαλείο της δουλειάς μου, ένα Synthesizer YAMAHA MOTIF XS-7 (μαζί με τσάντα με καλώδια-παρτιτούρες κλπ και βάση για πλήκτρα), στην περιοχή Λεωφόρος Στρατού-Ευζώνων (Λαχανά 20), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σας παρακαλώ εάν έχετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία που να συνδέεται με το περιστατικό, έχετε υπ όψιν ότι είναι κλεμμένο, και επικοινωνήστε σε αυτόν τον αριθμό 697 159 7306 Εάν βρεθεί και επιθυμείτε να μείνετε ανώνυμος, τηλεφωνήστε (η στείλτε μήνυμα) και θα σας δώσω διεύθυνση δημόσιου κτηρίου να το παραδώσετε χωρίς προσωπική επαφή. Διατίθεται ΑΜΟΙΒΗ εάν βρεθεί και αναγνωριστεί. -------------------------------------------------------------- παιδια οποιος εχει την οποιαδηποτε -εστω υποψια- πληροφορια, ριξτε μου ενα τηλεφωνο, κριμα ειναι να "σκοτωσει" το οργανο για 100-150 ευρω, στην αμοιβη δινω περισσοτερα... αυτα, ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου