Προς το περιεχόμενο

orpheasm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή orpheasm

0

Φήμη

  1. Γεια σου φίλε, κοίτα τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου, υπάρχει ρύθμιση που ακούς αυτό που είναι στην είσοδο ώστε να μην έχεις καθυστέρηση και δεν χρειάζεται να πατάς το I για να ακουσείς την είσοδο.Αντί γι αυτό μπορείς να βγάλεις τα εφέ που προκαλούν την καθυστέρηση (bypass) και να μικρύνεις το i/o buffer size από το system preferences, ο <<σωστός>> τρόπος να γράφεις είναι να ακούς αυτό που γράφεται.Άμα όμως το θες όπως ήταν, απενεργοποίησε το software monitoring από το audio preferences.Ελπίζω να σε κάλυψα....
  2. Εγω θα σου έλεγα να πάρεις ή mac book pro ή imac, το απλό macbook δεν έχει firewire και άμα θες να πάρεις εξωτερική κάρτα ήχου firewire δεν θα μπορείς. Το mac είναι εγγύηση, σαν ηχολήπτης το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς το logic pro είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο daw πρόγραμμα! και είναι αρκετά απλό.Έκανα live ηχογράφηση 16 κανάλια, έστελνα επιστροφές στους μουσικούς μέσω της κάρτας ήχου και δεν κόλησε τπτ και με το mac book το white όχι με το pro που είναι σαφώς καλύτερο. Από τότε που πήρα το mac το pc δεν το αγγιζω...Καλή αγορά.
  3. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???
  4. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Το θέμα της πτυχιακής είναι τα overdubs σε live ηχογραφήσεις οπότε μ'αυτό θα πρέπει να ασχοληθώ και δυστυχώς δεν έχω βρει βιβλιογραφία για το θέμα.
  5. Έκανα μια live πολυκάναλη ηχογράφηση σε ένα αμφιθέατρο για πτυχιακή εργασία και θέλω να κάνω overdubs στο studio για να διορθώσω κάποια μέρη.Έχω χρησιμοποιήσει γενικά close miking τεχνική αλλά έχω και ένα AKG414 για μπουζούκι και τζουρά που πιάνει και τα άλλα όργανα αρκετά.Τα όργανα που ηχογράφησα είναι: 3 φωνές, 2 ακουστικές κιθάρες, 2 ηλεκτρικές κιθάρες,μπουζούκι,τζουρά,μπάσσο καχόν και μπεντίρ.Έχετε να προτείνετε τεχνικές ώστε να προσομοιώσω τον ήχο του live στα overdubs?μία σκέψη είναι να βάλω monitor στο studio την ώρα της ηχογράφησης και φυσικά να χρησιμοποιήσω τους ίδιους ενισχυτές-μικρόφωνα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου