Προς το περιεχόμενο

Seth

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    35
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Seth

  1. Καλα επαθα zhmiaaaaa.... Αποψε θα ερθω να σε δω και ας μη μπορω να θυμηθω το δρομο που θα ακολουθησω παλι κοντα σου να γυρισω αποψε ειναι ο ουρανος απο το φεγγαρι φωτεινοοος ... ... ... Θαα σεε αααγγιιιιξω παμ παμ τουραμ τουραμ παμ παμ τουραμ παμ τουραμ ραμ ραμ τουραμ ραμ τουραμ ραμ ραμ παμ τουραμ παμ ραμ παμ παμ τουραμ ραμ του του του ραμ ραμ παμ τουραμ... (Εδω το κομματι γινεται progressive)... Αυτα ειναι τραγουδια! Με προσφορα! Α ρε αθανατε ΧΧΧ θα μεινεις στην Ιστορια!
  2. Τη πεταλιερα τη πουλαω στο φιλο μου τον White Noise επειδη ο αγαπημενος του κιθαριστας ειναι ο Hammet(:P) . A ρε Superfunk τρισμεγιστε...μεχρι και συλλαλητηριο εκαναν οι πιστοι σου για να γυρισεις. Και εσυ εδειξες την αγαπη σου, γυριζοντας. Επικες στιγμες! Ναι σε βλεπω...Πως εισαι ετσι ρε?
  3. Επειδη μου ηρθε τωρα, ετσι στη τρελα....Ρε Superfunk δεν ειχες πει οτι αποχωρεις απο το forum? Παλι εδω? Παλι πρηζεις? Μη ξεχασω...Πηρα Tonelab, it sucks!!!
  4. Οχι SuperFunk μη φυγεις.......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ....ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΩ! Ρε αντε συνελθετε! Ειπε οτι θα φυγει ο μεγαλος τυπος που λεει οτι παιζουν ρολο μονο οι μαγνητες και οχι τα ξυλα στον ηχο και τρελαθηκατε...! Για αυτο η Ελλαδα ειναι μπουρδελο μουσικα...γιατι υπαρχουν τετοια καδρονια οπως επιβεβαιωνεται απο τα 329743287 post! Λεει ενας αλλος..."ο SF δεν ειναι κανας τυχαιος οπως και εγω αλλωστε και αλλοι εδω μεσα". Τι λετε ρε? Ειστε με τα καλα σας? Τυχαιος δεν ειναι ο Hendrix και ο Hetfield(για να πιασουμε καλη γκαμα). Αντε και ο Philip Sayce. Νομιζουν εδω μεσα καποιοι οτι ειναι και κονιορδοι.... Ξεκινηστε το πιωμα γρηγορα(για να πνιξετε το πονο σας για την Τ Ρ Α Γ Ι Κ Η αποχωρηση)!
  5. δυτικες συνοικιες "καλοκαιρινα ραντεβου" :oops: :oops: :oops:
  6. Εχετε αναφερει ολοι εξαιρετικους riff-αδες(page, gallagher, van halen, ...) ....αλλα αν ηταν δικη μου επιλογη να ξεχωρισω καποιους θα ελεγα... Billy Gibbons Angus Young James Hetfield
  7. Και το θεμα Superfunk ειναι ποιος εγραψε το "Dazed And Confused"? Μη πεις οι Yardbirds θα εκτεθεις :P ! Το εγραψε ο James Holmes το 1966(+-1 year). Στους Yardbirds ο Page το επαιξε ως "I am Confused" και μετα στους Zeppelin του εδωσε το κανονικο του ονομα, χωρις ομως να αναγνωρισει τον πραγματικο εκτελεστη(μελανο σημειο για την υπερλαμπρη καριερα των Zeppelin). Δυστυχως δεν ειναι το μονο που εχουν "δανειστει" αλλα τωρα δεν ειναι της παρουσης. Παντως χαρηκα πολυ με το βιντεακι που εβαλες, μιας και το πρωτο τραγουδι που παιζουν οι Yardbirds ειναι το "A Train Kept On Rollin" το οποιο αξιζει να το ακουσεις στη πρωτη εκτελεση απο Johnny Burnette και να ακουσεις τι επαιζε ο ανθρωπος το 1955(οτι παιζαν ολοι οι αλλοι 15 χρονια μετα). Η εκτελεση των Yardbirds αν και καλη ειναι αστεια μπροστα στην αυθεντικη!
  8. Καλα ο θειος ειναι μεγαλος αλητης(με τη καλη εννοια φυσικα). Και να πω ξανα τι τρομερος ηχος ειναι αυτος!!!!!!!!! Εχω μια ενσταση ομως afiltroi. Ο αφαλος του, που ειναι? :P :D
  9. Φιλε afiltroi πραγματι το σολο του Landau ειναι εξαιρετικο(αν και πιστευω οτι πραγματι καποιοι μη συνηθισμενοι, μπορει να παραξενευτουν απο το στυλ). Εξαιρετικα και τα υπολοιπα παιξιματα του στο link που εστειλες (και κυριως τι απαιχτος ηχος ειναι αυτος?). Την πεμπτη που μας περασε ξερεις ποιος βρισκοταν στο Ciao στη Συγγρου, στις 00:00 περιπου? Ο Scott Henderson. Τρελος παικτης και αυτος(αν εξαιρεσεις οτι μοιαζει με τον Τσουκαλα :D )!
  10. OCTAPUS εγω νομιζα οτι ηταν 23-24 αλλα τελικα τωρα ειναι 21. Το λεει στο επισημο site του αμα ενδιαφερεσαι. Και μαλιστα ξεκινησε τα drums απο 3 χρονων!!! 8O http://www.tonyroysterjr.com/
  11. antouan_z που ειδες να φρικαρω/φρικαιρνω? Δεν ειναι θεμα γνωσεων, ειναι θεμα αντιληψης. Απο οτι υπαρχει εσυ αυτο βρηκες να μου προτεινεις(Zero Tolerance Productions-Internal Cumbstations#4)? Το εχει κανει ειδη αυτο ο GGAllin. ...Iron Maiden...Yeah πραγματι![/b]
  12. :lol: :lol: :lol: Εισαι τοσο κομπλεξικος και τοσο εγωιστης που ΠΡΕΠΕΙ να εχεις την τελευταια κουβεντα! :lol: :lol: :lol:
  13. Εχεις μια μανια να βγαζεις συμπερασματα μονος σου. Ειδες να εχω καμια απορια? Η μοναδικη απορια που ειχα ηταν/ειναι προς τον Wow! που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ποσταρες. Ειτε δε μπορεις, ειτε δε θες να καταλαβεις τι σου λεω. Μαλλον το δευτερο αφου ειναι προφανες οτι δεν ασχολησε καν με αυτα που σου λεω. Σχεδον σε ολα τα ποστ μου σου απανταω σε αυτα που λες, ενω εσυ απλα σχολιαζεις(αρνητικα παντα) καποια κομματια, χωρις να καθεσαι να ασχοληθεις με ολο το ποστ! Γεια σου λοιπον...
  14. Ξαναλεω: Η μουσικη γραφεται απο τους μουσικους κυριως για τους μη μουσικους. Τα 11.000.000 που αναφερεις αφοριζουν τους παντες. Στη προκειμενη περιπτωση εσυ αφοριζεις οχι εγω.
  15. Ειναι λιγο μεγαλο αλλα αξιζει να το δειτε ολο. Αν δε κανω λαθος ειναι μαθητης του Dennis Chambers. Τωρα πρεπει να ειναι 23-24. http://www.youtube.com/watch?v=EWDav5K3N7I&search=Tony%20Royster%20Junior
  16. Μα καλα ρε παιδια μονο 2 ατομα εχουν γραψει για τον Buddy Rich? Ο ανθρωπος απλα δεν εχει ταιρι. Τρομεροι οι Mark Zonder, Dave Wackle, Virgil Donnati(δειτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σολο του στο Live In Astoria του Steve Vai, δεν υπαρχει!!!!!!!!), Danny Carrey, Dennis Champers, Billy Cobam αλλα κανεις δεν ειπε τον Mike Mantzini που ειναι μεγαλος παικτης! Τελος εμενα μου αρεσουν παρα πολυ οι: Bonham, Cameron(Soundgarden τωρα Pearl Jam).
  17. Φυσικα και ειναι λογικο. Και ο ποδοσφαιριστης μονο απο ποδοσφαιριστη μπορει να κριθει 8O . Μιλας λες και ολοι οι κιθαριστες συμφωνειτε πραγμα φυσικα ατοπο! Αν δε θες να συνεχισει, σταματησε το!
  18. Σου απαντησα ηδη σε αυτο που λες(περι κιθαριστων) οποτε οτιδηποτε περαιτερω ειναι περιττο. Ανταποδιδω τις ευχες!
  19. Wow! ενω συμφωνω σε αυτα που λες με τον Gideon Stargrave αδυνατω να καταλαβω τη διαφορα αυτου που ερμηνευω εγω ως αντικειμενικου στο τελευταιο μου ποστ(περι διαχρονικοτητας, επηρεασμου, ...κλπ) απο αυτο που εννοεις εσυ(εαν υπαρχει καποια διαφορα). Ισως αν απαντησεις στην ερωτηση που σου κανω στο προηγουμενο μου ποστ να με βοηθησεις να καταλαβω. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  20. Φιλε μου Wow! σεβαστη η γνωμη σου αλλα να σου πω που διαφωνω μαζι σου(αν μιλουσαμε και στο πρωτο προσωπο θα σου μιλουσα στον πληθυντικο λογω ηλικιας :P ). Για αρχη να ξεκαθαρισω οτι μιας και δεν ακους αυτο το ειδος της μουσικης απο οτι ηδη εχεις πει προφανως και δε σου αρεσουν αυτοι οι κιθαριστες. Δεκτο. Ομως δε νομιζω οτι αυτο σου δινει το δικαιωμα να πεις οτι ειναι αχρηστοι, ασχετοι, κουλοι κλπ. (Φυσικα δεν εννοω οτι εχεις πει κατι τετοιο, ουτε οτι πραγματι θα το ελεγες). Διοτι αυτοι στο ειδος τους(metal) ειναι πρωτοκλασσατοι παικτες. Ο καθενας κρινεται στο ειδος του. Οποτε που διαφωνω μαζι σου. Στο οτι, και να αλλαξω γνωμη καποτε και να μην ακουω Zeppelin οπως τωρα(γιατι μπορει να κουραστω, να βαρεθω, να μη μου λενε τοσα πια κλπ) δε προκειται ποτε να αλλαξει το γεγονος οτι επηρεασαν ολη τη rock(+metal) σκηνη οσο ελαχιστες μπαντες(και γνωριζω καλυτερα απο πολλους και για τις λαμογιες που εκαναν, βλ. Howlin Wolf, Jake Holmes-Dazed & Confused κλπ). Αυτο ειναι το αντικειμενικο κριτηριο που εννοω. Μπορει κανεις να μην αναγνωρισει την αξια του Django Reinhardt & Stephane Grapelli(κιθαρα ο πρωτος, βιολι ο δευτερος)? Μπορει να μην αναγνωριση την αξια του Buddie Rich(ντραμμερ)? Του Benny Goodman, Duke Ellington(τρομπετιστες)? Του Buddie Holly(κιθαριστας)? Του Jerry Lee Lewis(πιανιστας)? Αυτοι οι ανθρωποι μπορει να μελετιουνται απο συγχρονους μουσικους αλλα δεν ειναι απλα μουσικοι, ειναι η ιστορια της μουσικης. Και τον Mozart τον μελετανε αλλα μπορει καποιος να μη του δωσει την αντικειμενικη του αξια? Ολοι αυτοι εδωσαν τα μεγιστα για το ειδος τους. Ως παραδειγματα μπορω αν αναφερω απειρα ως προς το οτι ολοι οι θεωρητικα κορυφαιοι καινουργιοι πινουν νερο στο ονομα τους. Ο Steve Vai για τον Hendrix και τον Buddie Holly(αντιστοιχα αυτοι για τον Django Reinhardt). Οι Virgil Donnati, Dave Wakle, Dennis Chambers για τον Buddie Rich. Και αυτη η λιστα μπορει να πηγαινει για παντα. Πραγματικα πολυ θα ηθελα να μου πεις και εσυ τη γνωμη σου για τους κιθαριστες που λεμε, αλλα και για αυτους που εσυ προτιμας. Για να δω αν πραγματι χανεις δηλ. :P :lol:
  21. whiteNoise απλα δεν καταλαβαινεις. Θα προσπαθησω να στο εξηγησω για αλλη μια φορα. Παντου(και στη μουσικη) υπαρχουν υποκειμενικα και αντικειμενικα κριτηρια. Το τι αρεσει στον καθενα δεν εχει καμια σχεση με το τι ειναι αντικειμενικα καλο η οχι. Μπορει να σου αρεσει κατι, γιατι ταιριαζει στο στυλ σου(η για οποιονδηποτε αλλο λογο) και αντικειμενικα να ειναι για τα μπαζα. Μπορει φυσικα να τυχει να σου αρεσει και κατι και πολυ απλα να ειναι αντικειμενικα καλο(πχ εμενα μου αρεσουν πολυ οι Zeppelin οι οποιοι αντικειμενικα ειναι απο τις μεγαλυτερες μπαντες ever, μαζι με Sabbath, Stones, Floyd). Ολες οι αλλες μπαντες(πλην των Beatles) ειναι απλα μικροτερες. Οποτε με βαση αυτα σου λεω. Ο Hendrix με κουραζει αλλα δε μπορω να πω οτι δεν ειναι ο μεγαλυτερος κιθαριστας ever γιατι ηταν πρωτοπορος, καινοτομος κλπ. ΕΓΩ τον βαριεμαι(ΕΜΕΝΑ μου αρεσει πιο πολυ ο Pat Travers ας πουμε, που προφανως ουτε που τον ξερεις) αλλα ο Hendrix ηταν ο Νο.1, δεν συγκρινεται καν με τον Pat Travers. Καταλαβαινεις τι σου λεω, επιτελους? ΕΜΕΝΑ μου αρεσουν οι Megadeth πιο πολυ απο τους Metallica αλλα οι Metallica αντικειμενικα εχουν προσφερει πολλα περισσοτερα απο τους Megadeth, αρα ειναι μεγαλυτερη μπαντα(ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ). Τελος ειπες: Πραγματι δεν ειμαι κιθαριστας(και αυτο ειναι ακομα πιο λυπηρο για σενα μιας και τα δικα σου επιχειρηματα τα ειχα πριν 4-5 χρονια-Το ποιος θα ανοιξει τα ματια ποιου μη το λες καν, ειναι για γελια). Δηλ. λες οτι ολοι οι κιθαριστες θεωρουν τον Hammett κουλο? Ολοι οι κιθαριστες με τα δικα σου κριτηρια, ναι τον θεωρουν κουλο. Και ποιος σου λεει οτι τα δικα σου κριτηρια ειναι σωστα? Οσο για κιθαριστες ξερω κιθαριστες(ο ενας επαγγελματιας) που συμφωνουν μαζι μου. Τι παει να πει αυτο? Βασικα δε παει να πει τπτ γιατι βρισκομαστε παλι στην αρχη μιας και στο επομενο ποστ σου θα ξαναπεις τα ιδια πραγματα, μιας και παλι κατα 99% δε θα εχεις καταλαβει τι λεω. Σκετη κουραση δηλ.
  22. whiteNoise βλεπω οτι οι καλοι μου τροποι δεν λαμβανονται υποψη. Θα προσπαθησω να ειμαι και παλι ευγενικος ομως. 1)Θα επρεπε να ενημερωνεσαι για τη μουσικη απο οπου μπορεις να παρεις πληροφοριες. Τοσο απλα(Και τα Sun ειναι καλυτερα απο τα Blue)! 2)Διαφωνουμε στο αν ο Hammett ειναι κουλος η οχι. Που φυσικα δεν ειναι! Τωρα ο καθε κομπαρσος μπορει να πει οτι θελει! 3)Σου εδωσα πληροφοριες για τον Mustaine μιας και δε τα ξερεις καλα οπως φαινετε μεσα απο τα ποστ σου. 4) (Και οχι παλι 3 οπως λες) Αν θες να τα πουμε κατεβασε Pat Travers που σου ειπα ωστε να μιλησουμε για κανα πραγματικα τρομερο κιθαριστα. Οσο για τον Hammett ακουω Garage Inc. - Astronomy και γουσταρω τρελα. Καλυτερο γκρουπ οι Megadeth απο τους Metallica δεν ειναι. Ειναι και θα ειναι παντα μικροτερη μπαντα(αλλα εμενα μου αρεσουν πιο πολυ οι Megadeth. Ομως αυτο δε παιζει κανενα ρολο. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ). Οπως θα ειναι μικροτερη και απο τους Maiden αλλα και απο τους Priest(οι οποιοι δε μου αρεσουν καθολου αλλα τι να κανεις, ειναι μπανταρα). Και μου σηκωνεται η τριχα αλλα στο Tornado of Souls και οχι στο Holy Wars. Η μουσικη γραφεται απο τους μουσικους για τους μη μουσικους. Και οχι για τους μουσικους. Αν θες το δευτερο πηγαινε ακου λιγο Shawn Lane και ξεχνα και τον Malmsteen και ολους αυτους. [/b]
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου