Προς το περιεχόμενο

kosul

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kosul

  1. kosul

    Stel Andre - Kiesel Guitar Solo Contest

    Καλή επιτυχία! (Κάθησα και είδα αρκετά από τα βιντεάκια των "ανταγωνιστών" σου και πλάκα πλάκα δεν έχω βρεί καλύτερο από το δικό σου...)
  2. VangelisV το σόλο στο Comfortably Numb είναι πραγματικό αριστούργημα!! Χα χα απίστευτο... Κάνε κανάλι Stand up Comedy για ηλεκτρική κιθάρα και θα γράψει ιστορία!
  3. Γειά χαρά, Είχα τον Bugera και έχω παίξει με τον Mustang ii αρκετά. Ο Bugera παίζει μια χαρά στα χαμηλά μην τον φοβάσαι. Τον βάζεις στο triode mode και καθάρισες. Ειδικά όταν τον δούλευα με το μαστερ στο φουλ και το volume χαμηλά , ο ήχος μου άρεσε πάρα πολύ! Αρνητικά : Το βρώμικο του κανάλι είναι άθλιο. Αν το συγκρίνεις με ένα καλό πεταλάκι δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ. Το reverb μετριο. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς , βλέπε κανένα μικρό προβληματάκι σπάνια όμως κάτι το άλυτο. Η δικιά μου πρόταση , και αυτό που έχω καταλήξει: Βρές ένα Mustang III V2 μεταχειρισμένο. Τον έχω τώρα με αλλαγμένα presets (ψαξε τυπάκι 'intheblues') και ο ήχος είναι καταπληκτικός και στα χαμηλά! Έχει τεράστια διαφορά ο ήχος από τον ΙΙ μάλλον λόγω καμπίνας. Για να καταλάβεις τον συγκρίνω με ένα Fender Supersonic 22 (λεφτά) και στέκεται ΠΟΛΥ αξιοπρεπώς. Βρες χρόνο να πας σε ένα Νάκα να ακούσεις την διαφορά μεταξύ του ΙΙ και του ΙΙΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν αγοράσεις.
  4. kosul

    Sometimes

    Παιδιά συγχαρητήρια για το κομμάτι!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου