Προς το περιεχόμενο

mkey

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mkey

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά! Ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές..έχω κάνει ήδη τις βόλτες μου στα μαγαζιά κι έχω βάλει κάποια ΗΗ στο μάτι, αλλά δε βιάζομαι..θα το ψάξω πολύ ακόμα.. Έχω σκοπό να κοιτάξω κ τα μεταχειρισμενα, βρήκα άτομο που ξέρει από αυτά κι έτσι θα με βοηθήσει γτ εγώ μόνη μου η αλήθεια είναι ως αρχάρια δεν μπορώ να καταλάβω τι αγοράζω.. ;D Ευχαριστώ κ πάλι!
  2. Από λεφτά έχω να διαθέσω προς το παρόν 200, αλλά επειδή καταλαβαίνω θα μου πάρει μέεερες η έρευνα στα μαγαζιά, όπως λέει κι ο Gabriel Constantin, μπορεί να καταφέρω να βάλω στην άκρη περισσότερα. Το πάω σιγά σιγά, θέλω πρώτα να πάρω ένα νορμάλ HH κ μετά άλλα πιατίνια. Ταμπούρο δε μ'ενδιαφέρει να αλλάξω, είναι νωρίς ακόμα και μ'αρέσει κι'ολας αυτό που έχω :) Οπότε θα ξεκινήσω βόλτες απ'το Πανεπιστήμιο, κι αν σας έρθουν κι άλλα καταστήματα στο μυαλό πείτε! Έχω ακούσει και για Στόλλα, υπάρχει στην αθήνα; θα έχει πιατίνια για δοκιμή αυτός; Gabriel Constantin ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Ως newbie drummer θέλω τη βοήθειά σας σε θέμα πιατινιού..Να τονίσω είμαι πολύ καινούρια στο σπορ, και πορεύομαι μόνη μου προς το παρόν, χωρίς δάσκαλο δλδ..οπότε αν σας φανεί χαζό το θέμα μην παρεξηγήσετε ;D Λοιπόν, έχω ένα οικονομικό drumset (premier olympic) χωρίς πιατίνια. Και ψάχνομαι τώρα να αγοράσω, κυρίως με ενδιαφέρει να πάρω hi hat.. Eίχα πάει στο Νάκα στον Πειραιά να δοκιμάσω κανένα από κοντά και δεν είχε να μου δείξει τίποτα! Και μάλιστα μου είπε αφού έχω οικονομική σειρά τυμπάνων να πάρω και ένα οικονομικό σετ από πιατίνια κ μου πρότεινε μια σειρά sabian δε θυμάμαι τι γύρω στα 200 ευρώ.. Εμένα αυτό δε μου φάνηκε κ πολύ καλή ιδέα, δεν ξέρω πείτε μου κι εσείς..ναι μεν ψάχνω για κάτι πιο οικονομικό, αλλά μη μου βγουν κ τελείως κατσαρολικά..δεν έχει νόημα.. Όπως και να'χει το βασικό μου ερώτημα είναι το εξής.. Ποια μαγαζιά με μουσικά όργανα ξέρετε στα σίγουρα ότι έχουν και πιατίνια για να δοκιμάσω; Κι αν δε βαριέστε πείτε μου και τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή ενός hh (παίζω κυρίως new age rock τύπου), τι να αποφύγω δλδ γιατί ο άλλος λογικό είναι να θέλει να πουλήσει, κι εγώ ως ασχετούμπι να την πατήσω με κανένα άκυρο. ευχαριστώ για την όποια πληροφορία και συμβουλή :)
  4. με τέτοια φωτογένεια μόνο σε σένα έχει νόημα να απαντήσω σε πμ. :P το κάναμε λίγο After εεε.. :)
  5. Έχω χώρο για να στήσω τα ντραμς κι η γειτονιά μου είναι η πιο φασαριόζικη ever, οπότε δεν έχω πρόβλημα μ'αυτά τα θέματα! 8) Μόνο για μένα σκέφτηκα ίσως κουφαθώ με καθημερινή εξάσκηση αλλά υπάρχουν και οι ωτοασπίδες, ε; @ROSPI ακριβώς αυτές τις διαστάσεις σκεφτόμουν! 10,12,14,20..καλά έχω γίνει επαγγελματίας :P @Tasos Guilty ψάχνομαι για ένα απλό σετ, δλδ δύο τομς, ένα βαθύ, SD και BD..σ'ευχαριστώ πάντως κ για τις info περί fame! "μακρυά" όπως λες.. οκ παιδιά, θα αφήσω στην άκρη κάπως το ξύλο, αφού το φθηνό δε θα'ναι απαραίτητα κακό κ όντως δεν καταλαβαίνω διαφορά ακόμα στον ήχο..και μάλλον θα καταλήξω στα premier χωρίς πιάτα που τα έχει δοκιμάσει κι ο BlackScorpio! θα ψάξω κ για μεταχειρισμένα όμως πρώτα, άμα υπάρχουν ευκαιρίες για σχεδόν καινούρια δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα αυτά..αν κ θα προσπαθήσω να βρω κανένα κακομοίρη να τον κουβαλήσω μαζί μου γι να ελέγξει κι αυτός.. ;D ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε πάντως! με βοηθήσατε πολύ με τις συμβουλές σας..να'στε καλά! :)
  6. aloja και πάλι, κι ευχαριστώ πολύ για τις προς το παρόν απαντήσεις! κατ'αρχάς να σας πω έχω διαβάσει αρκετά θέματα εδώ στο φόρουμ, κι έχω πάρει μπόλικες ιδέες..αλλά δεν έβρισκα πουθενά κάτι για τη μάρκα fame. άνοιξα το θέμα ελπίζοντας να υπάρχει έστω ένα άτομο που να τα'χει ακουμπήσει, αλλά μάλλον είναι όντως αγνώστου πατρός ε; :) κοιτάξτε, ξέρω για το budget που διαθέτω δεν μπορώ να βρω κάτι "ουάου"..απλά να μην είναι πεταμένα λεφτά. σκέφτηκα ότι πρέπει να δώσω βάση στο ξύλο, και τα υπόλοιπα (μεμβράνες κλπ) όταν έχω τη δυνατότητα τα αλλάζω. δεν ξέρω αν κάνω λάθος.. να πχ δεν ήξερα ότι υπάρχει κακής ποιότητας maple. κ για το polplar διάβασα εδώ στα άρθρα ότι είναι φθηνή απομίμηση των πιο ακριβών ξύλων..αυτό τι σημαίνει; ότι θα βγάζει χάλια ήχο, ότι σε κανένα εξάμηνο θα φθαρεί; ή με καμιά καλή μεμβράνη όλα οκ; επίσης έχω δει αναφορές σε sonor force 505 και tama stagestar ότι είναι καλά για πιο οικονομικά, αλλά δεν τα βρίσκω στο νετ..τώρα τα ονόματα δεν ξέρω αν είναι κ σωστά :P κ πέτυχα κι αυτό αν θέλετε να μου πείτε μια γνώμη: http://healthiershop.gr/drums-set-premier-olympic-22-6195-wr.html?ref=bestprice.gr είναι premier, δεν ξέρω αν είναι καλά.. υγ. για τα μεταχειρισμένα εκτός του ότι μου έχουν πει καλύτερα όχι, δεν έχω και κάποιον που να ξέρει ώστε να τον σέρνω μαζί μου από δω κι από κει. οπότε το'χω ψιλοαποκλείσει γιατί είναι ρίσκο..πχ αν μου πει ο άλλος ότι είναι full birch θα τον πιστέψω! κι έχω δει κ κάτι για edges ιστορίες.. ???..μιλάμε πιο άσχετη πεθαίνεις! ;D
  7. Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τη βοήθειά σας για την επιλογή του πρώτου μου drumset. Είμαι αρχάρια οπότε δεν ξέρω και πολλά πράγματα. :) Σκέφτομαι να δώσω μέχρι 400-500 για σετ χωρίς πιατίνια, αλλά με hardware (μέχρι τόσο μπορώ δλδ, δεν είναι ότι δε θέλω :P) και μετά να πάρω σιγά σιγά τα πιατίνια. Η μουσικούλα που θα παίζω είναι προς rock-metal μεριά κι επειδή είναι το πρώτο drumset δε θέλω να το πετάξω σε κανένα χρόνο, να μου κρατήσει δηλαδή.. Από μια μικρή έρευνα που έκανα έχω σταμπάρει τα εξής set: η πρώτη επιλογή είναι αυτό: http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Fame-Maple-Standard-Set-5221-Black/art-DRU0013239-000 (θα'θελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάτι για τη μάρκα. λέει ότι είναι 100% maple κάτι που μάλλον είναι καλό, αλλά με προβληματίζει αν θα είναι δύσκολο στο κούρδισμα που έχω διαβάσει ότι παίζει σημαντικό ρόλο.. οι βάσεις κ να μην είναι καλές δε με πειράζει α! κι αν έχετε παραγγείλει απ'το συγκεκριμένο site..είναι αξιόπιστο; ) κ το άλλο http://drumstore.gr/index.php?route=product/product&path=59_60_187&product_id=91 (σε αυτό λέει στα χαρακτηριστικά poplar shell. τι ξύλο είναι αυτό; αξίζει να δώσω 500βάλε;) Επίσης σε καταστήματα παίζει να βρω κάτι νορμάλ σε αυτές τις τιμές; Αυτά.. Περιμένω γνώμες/συμβουλές κι αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση για σετ.. Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου