Προς το περιεχόμενο

funk

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή funk

0

Φήμη

  1. Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω βρει 2 καρτες που εχουν οσα χρειαζομαι... Η μια ειναι η tc electronic desktop konnekt 6 και η αλλη ειναι η Lexicon I·ONIX U22. Ακου γνωμες και εμπειριες αν υπαρχουν καθως και ποια μου προτεινετε.?
  2. Ναι οντως η alesis ειναι κατι που βολευει απλα αυτο που με τρομαζει ειναι η ποιοτητα της γιατι δινει παρα πολλα με λιγα χρηματα... Δηλαδη στανταρ δεν εχει πολυ καλους convectors αλλα ειναι και 16-bit 44.1/48 kHz , ψιλοχαλια σαν καρτα ηχου... Για αυτο ανεφερα την lexicon u22, δεν θελω να σας κουρασω αλλα εχω πληρωσει αρκετες φορες εξοπλισμο που τελικα δεν ανταποκρινοταν και πολυ καλα και ετσι οπως ειναι τα οικονομικα πλεον ειμαι αρκετα επιφυλακτικος και μαζεμενος στις κινησεις μου..
  3. Εννοω να μπορω να την χρησιμοποιησω και μονης της χωρις να εχω ανοιχτο υπολογιστη για να ελεγχω την ενταση των μονιτορς.. Δηλαδη να ειναι και αυτονομος μικτης με αλλα λογια..
  4. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας, να συπληρωσω οτι απο τα μονιτορ φευγει σε balanced καλωδιο το σημα οποτε εαν παω σε rca το χανω.. Οπως επισης και το οτι δεν με ενδιαφερει καθολου να μπορω να γραφω πανω στην καρτα αφου εαν θελησω να γραψω θα το κανω στο pc! Κοιταω τωρα και την http://www.lexiconpro.com/en/products/i-o-22 και μου αρεσει πολυ αλλα δεν εχω καταλαβει εαν δουλευει και σαν standalone mixer...
  5. Γεια σας ειμαι στην αναζητηση μιας καρτας ηχου usb (αλλα και firewire ισως λογο mac) οπου επανω της θελω να συνδεσω τα active monitors μου και να πεταξω επιτελους την φτηνιαρικη κοσνολιτσα της soundcraft που εχω αλλα θελω να δουλευει και χωρις να χρειαζεται να ανοιξω τον υπολογιστη, να συνδεσω για παραδειγμα το μπασο μου η καποια αλλη πηγη και να παιξω κατευθειαν αρα απαραιτητη προυποθεση ειναι να περνει και ρευμα απο την δεη ;D.. Βγαζει η tc electronic ενα μοντελο το Desktop Konnekt 6 αλλα δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα.. Εχει κανενας καμια ιδεα?
  6. ξερει κανενας μηπως πως θα βγαλω ροζ θορυβο στο wavelab? το ειχα βρει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι πως γινεται...
  7. H tapco μου αρεσει πολυ αλλα δεν εχω καταλαβει αν εχει balanced εξοδους για record στο pc..... Εχει κανεις υποψη του τιποτα?
  8. Για behringer οντως δεν το βλεπω, απλα την εβαλα σαν μια "αλλη" επιλογη. Ναι η tapco της mackie ειναι!
  9. Βασικα επειδη θα αλλαξω ηχεια και θα παρω active (yamaha hs 50) αντι να καταφυγω σε μια λυση οπως ειναι το M Patch 2 για να ελεγχω τις σταθμες που θα ακουω σκεφτικα να παρω μια κονσολιτσα και απο εχει να ρυθμιζω τα monitors. Η μουσικη μου ειναι καθαρα ηλεκτρονικη αλλα ισως και να γραψω και καμια κιθαρα στο μελλον.. οποτε θα με βοηθησει και σε αυτο! Ειμαι μεταξυ 2 1) "soundcraft compact 4" 2) "tapco mix 100" (αν και δεν καταλαβα αν εχει balanced εξοδους για τον η/υ αλλα εχει super τιμη) ποια μου προτεινετε? τι συνδεσμολογια θα ακολουθησω για καρτα ηχου, κονσολα, ηχεια ? μηπως λετε να δω και τιποτα απο behringer π.χ xenyx ?
  10. Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον αλλα και για τα αναλυτικα και ουσιαστικα σας post!! Εχετε δικιο για τον χαρακτηρα των ηχειων (multimedia) δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο....Οποτε μαζευω λιγα ακομα χρηματα και κοιταω κατι αλλο (like Alesis...) Οσο αφορα το axiom μαλλον θα περιμενω να δω την τελικη του τιμη γιατι με ενδιαφερουν και τα pads αλλα και το κλαβιε του.. Ευχαριστω και παλι! :)
  11. Ειμαι καινουργιος στην μουσικη παραγωγη και για αυτο ηθελα καποιες πληροφοριες.. Το λοιπον θελω να αγορασω ενα ζευγαρι ηχεια monitor, αυτο που ζηταω οσο αφορα την τιμη ειναι να μην ξεπερνουν τα 200 ευρα! (πιστευω δεν υπαρχει λογος να αγορασω κατι ακριβοτερο για το σπιτι ακομα) τα μοντελα που με ενδιαφερουν ειναι M-AUDIO StudioPro 4, the box NF06 A, EDIROL MA-15D. Και στα 3 μοντελα η τιμη τους ειναι κοντα στα 150 ευρω και ειναι αυτοενισχυομενα. Επισης ενδιαφερομαι και για midi controller και ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα τις m-audio Oxygen 8 v2, Axiom 25 (το οποιο ακομα δεν εχει βγει.. αξιζει να το περιμενω? Η να παρω το oxygen? Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον αλλα και για την καλη δουλεια που κανετε και βοηθατε εμας τους αρχαριους....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου