Προς το περιεχόμενο

tonihalk31

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tonihalk31

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
  2. Δεν ανέφερα κάπου πως το έκανα ήδη. Απλά ρωτάω γιατί δεν έχω τόσο έμπειρο αυτί για να καταλάβω κάποιο πρόβλημα.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα πως έχω ένα θεματάκι με τη δομή της δεξιάς πλευράς του σετ. Δηλαδή με το τρίο ride-crash-2o tom. Σκέφτηκα πως αφού δεν χρησιμοποιώ καθόλου σχεδόν το 2ο τομ να το βγάλω έτσι ώστε να χωρά πιο άνετα το ride. Επειδή όμως το 2ο τομ στηρίζεται στην κάσα δεν ξέρω αν γίνεται να αφήσω την κάσα με μία τρύπα από πάνω , αν θα έχω δηλαδή ικανοποιητικό ήχο . Όποιος μπορεί ας βοηθήσει αν γίνεται . Ευχαριστώ! :)
  4. Ναι ρε φίλε ! Wincent 5B! Έχω δοκιμάσει pro mark 5A , Zildjan 5A , Vic Firth 5B αλλά οι Wincent είναι οι καλύτερες τόσο σε θέμα feel (ίσως μαζί με vic firth) αλλά και σε θέμα αντοχής.
  5. 1000 ευρώ μόνο για hardware, ξύλα. Ούτε πιάτα ούτε δέρματα.
  6. Έχω εδώ και 3,5 χρόνια τα Sonor Force 507 το οποίο ήταν και το πρώτο μου σετ. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός νέου σετ και κινούμαι περίπου γύρω στο ποσό των 1000 ευρώ. Τι πιστεύετε , αξίζει μια τέτοια αγορά ή είναι καλύτερο να μαζέψω κι άλλα χρήματα; Επίσης αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο σετ θα με βοηθούσε πολύ καθώς δεν γνωρίζω αρκετά καλά τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα σετ worth-buying.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου