Προς το περιεχόμενο

irmasil3

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή irmasil3

0

Φήμη

  1. 1. Δεν υπαρχουν πιο υπερτιμημενες κιθαρες στην αγορα απο τις Gibson. 2. Δεν υπαρχουν πιο κακοφτιαγμενες κιθαρες στην αγορα τωρα απο τις Gibson. 3. Φιδια μανικια, χαλια ταστα, απαραδεκτο φινιρισμα, φθηνα υλικα.... Τωρα αν θες να παρεις μια.... Η custom εχει εβενο που ειναι πιο πριμος. Επισης εχει πιο λεπτο μανικι. Αναλογα με την χρονολογια, δεν εχει καπακι σφενδαμι οποτε ειναι πιο μπασατη, πιο ελαφρια και πιο στακατη. Εχει σιγουρα λεπτοτερο μανικι απο την traditional που αναλογως ετους ειναι απο ροπαλο μεχρι κουπι. Αυτα...ελπιζω να το ξανασκεφτεις. Ολοι θελουμε μια gibson, αλλα αυτες που υπαρχουν δεν ειναι αυτες που θελουμε.
  2. Dunlop cleaning series. Απλα αριστο για εβενους και τριανταφυλλα.
  3. Φιλε μου το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εχεις πολυ χαμηλομενο (κολλημενο στο καπακι σου) το tailpeace. Συνηθως αυτο το κανουμε πολλοι με Les Paul γιατι υποτιθεται οτι προσφερει σε sustain. Καμια φορα ομως η γωνια των χορδων ειναι τοσο οξεια (αποτομη προς τα κατω) ωστε οι χορδες να σπανε ευκολα πανω στα saddles ή να βρισκουν στο πισω μερος της γεφυρας επισης και να σπανε εκει. Αν πιστευεεις οτι αυτο μπορει να φταιει τοτε 2 λυσεις υπαρχουν. 1. Σηκωνεις το tailpiece. Αυτο θα κανει τις χορδες πιο μαλακες επισης οποτε θα εχεις ευκολοτερα bends. 2. Κανεις wrap-around των χορδων στο tailpiece a la bonamassa. Δες το και πες. Αλλη λυση ειναι να αλλαξεις saddles.
  4. Αν και είναι λιγο παλίο το blog.... 2 Trimmers. Το 1 για το καναλι solo, ανεβάζει λίγο τα mids ωστε να σε βγάζει πιο μπροστά από το master σου και σαν ήχο, όχι μόνο σαν volume. Στο 0 έχεις απλώς volume boost (από το μπροστινό ποτενσιόμετρο) στο max έχεις volume boost+mid boost. To δευτερο αφορά καθαρά το μπροστινό διακοπτάκι Harmonics στο ΟΝ. Οταν έχεις Harmonics ON το trimmer σου ρυθμίζει το ammount of compression. Στο 0 έχεις το ελάχιστο δυνατό ,στο max έχεις πολύ compression και ίσως λίγο παραπάνω θόρυβο. Στο Harmonics OFF δεν κάνει πια τίποτα.... 0 είναι αριστερά τέρμα. MAX είναι δεξιά τερμα.
  5. irmasil3

    telegun Fat Foot clip!

    Λοιπόν το πετάλι το χω καμία 10 ετία. Πρέπει να μουνα ο 2ος-3ος που το πήρε. Τα πράγματα έχουν ως εξής. ΘΕΤΙΚΑ (και είναι πολλά) 1) Τρελό-μοντέρνο- πολύ αθόρυβο-Distortion.Μετρημένα πρίμα. Vai-For the love of God ήχος.Πιο Boogie παρά Marshall.Sustain,Harmonics όλα είναι εκεί. Εχω to ADA MP1 3tube Mob και ίσως μόνο με αυτό συγκρίνεται αλλά πολύ πιο αθόρυβο.Oλα αυτά σε hi gain-Harmonics ON settings. 2)Σε gain low-Harmonics OFF (υπάρχουν και τα ενδιάμεσα αλλά βαριέμαι να τα περιγράψω) ακούγεται πιο Marshall με λίγο ψόφιο γκάζι, ιδανικό για μπροστά από ήδη βρώμικο κανάλι για Boost-ovedrive φάση. 3) Το solo κανάλι είναι καθαρό volume boost αλλά έχει 1 τριμμερ από πίσω για να κάνεις ήπιο boost στα μεσαία( από 0-2,3db)όταν το ενεργοποιείς πλην του volume boost. 4) Αλλά 1 τριμμερ από πίσω για το Harmonics ON (από 0 έως κοντά στο sustainer με πάραπάνω θόρυβο λίγο). 5) Ήχος Μπασαρισμένος,compressed, μεσαία ωραία, πρίμα γλυκά ακομά και στο φουλ. ΠΟΛΥ μακριά από τα τσίτα πρίμα των 80ς, τύπου ADA. 6) πολλά άλλα εχτρα όπως dir out, power amp out, stereo/mono switch out. ΑΡΝΗΤΙΚΑ 1) Με προδώσαν 2 φορές οι διακόπτες.Αλλάχτηκαν όμως τσάμπα. 2) Μυστήριο καλώδιο φορτιστή, δεν υπάρχει συμβατότητα με καμία board ή power tank. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Το Βασικό μου πετάλι.Με όλες τις κιθάρες βγάζει ήχο.Σκέκεται μόνο του Live άνετα μπροστά από οποιδήποτε flat καθαρό κανάλι οποιουδήποτε ενισχυτή. Βuy or Die. :))
  6. Ο Bill lawrence που σκεφτεσαι είναι τρομερή επιλογή. Τσίτα πριμα ,πολύς όγκος για alder σώμα και τρελό γκάζι. Χωρίς δεύτερη κουβέντα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου