Προς το περιεχόμενο

maryland

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή maryland

0

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά, καλή τσικνοπέμπτη σε όλους!!! Θα ντυθείτε φέτος τίποτα εσείς; Τι έχετε κατά νου! Εγώ μόλις χθες πήρα στολή χαβανέζας και έχω ενθουσιαστεί!!!
  2. Παδιά παρακολουθήσατε φέτος Eurovision? Δεν είδα την βραδιά της παρουσίασης, αλλά είδα την επόμενη μέρα αποσπασματικά τα τραγούδια! Συμφωνείτε με την επιλογή του Αγάθωνα και των cosa nostra; Για μένα ήταν πολύ καλή επιλογή πρωτότυπη, ωραίος ρυθμός... μου άρεσε και το τραγούδι της Απέργη βέβαια και έχει και φοβερή σκηνική παρουσία η κοπέλα!
  3. χαχαχαχα γούστα είναι αυτά παιδιά!!! Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο πάντως! :)
  4. Καλημέρα παιδιά οι Increased Doses είναι ένα συγκρότημα νέων παιδιών που ασχολούνται κατά κύριο λόγο με hip-hop μουσική! Συμμετέχει και ένα φιλαράκι μου στο συγκρότημα, πάρτε μια γεύση: http://www.youtube.com/user/IncreasedDoses?feature=watch Το τραγούδι "Είμαστε ακόμη εδώ" είναι φρέσκο, σπαρταράει!!! Δικά μου αγαπημένα το "Αν ήσουν δίπλα μου" και το "Όσο με πληγώνεις" Καλή ακρόαση!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου