Προς το περιεχόμενο

giorgosas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή giorgosas

0

Φήμη

  1. Καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.κατι τελευταιο πιστευεις δηλαδη οτι δεν ειναι αναγκαιο να συνδεσω τα ηχεια στα main outputs για να παιρνει σημα to main mix?
  2. Γεια σας παιδια, λοιπον πριν απο 5 μερες αγορασα την behringer xenyx1204usb που λειτουργει και ως καρτα ηχου.εχω συνδεσει στο control out room δυο ηχεια m-audio av-30 και μια roland td 11k με left right καρφια απο τον εγκεφαλο της drums στο line 7/8 της κονσολας.δουλευουν ολα κομπλε,το προβλημα ειναι στο usb και την καρτα ηχου.Το PC aναγνωριζει το usb αλλα οτι και ρυθμισεις εχω βαλει δεν παιρνει σημα με τιποτα.θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι ειμαι αρχαριος σε αυτα αν εχω κανει κατι λαθος με τις συνδεσεις,ποιους drivers πρεπει να κατεβασω και τι ρολο παιζουν τα κουμπια 2tr/usb και 2-tr/usb to main.Καθε βοηθεια ενννοειτε επιθυμητη. ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου