Προς το περιεχόμενο

AlexandrosTsery

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή AlexandrosTsery

0

Φήμη

  1. Γεια σου φιλαρακι, η γνωμη μου ειναι πως οι ηχογραφησεις που κανεις ειναι αρκετα καλες, ειδικα οταν μιλαμε για post σε youtube, καλο θα ηταν να δεις καποια tutorials που εχουν να κανουν με compression και eq ,για να μπορεσεις να κρατας την φωνη σου "μπροστα" στη μιξη, να μη γραφεις stereo τις κιθαρες για να αποφευγεις προβληματα με την "φαση", μπορεις για παραδειγμα απλα να γραψεις 2 φορες το ιδιο πραμα και το κανεις λιγο pan. Αν θελεις να δωσεις καποια λεφτα για κατι καλυτερο, αυτο σιγουρα θα ειναι πρωτα καποιος καλος AD-DA convertor για να ακους σωστα. Βεβαια αυτο ερχετε ζευγαρι με καποια λιγο καλυτερα monitor απο αυτα που εχεις, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δε θα καταλαβεις μεγαλη διαφορα αν παρεις απλα ενα καλο preamp σε συνδιασμο με την καρτα ηχου που εχεις. Η ιδεα του να παρεις ενα reflexion filter ειναι ισως η καλυτερη αυτη τη στιγμη με τα χρηματα που διαθετεις, θα ηχογραφεις περισσοτερο τη φωνη σου και οχι τον χώρο που βρισκεσαι.
  2. Υπάρχει και αυτό : http://www.iselco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=96&category_id=67&option=com_virtuemart&Itemid=191&lang=el για το οποίο ρώτησα τιμή, έχει 10,29 ευρω το τετραγωνικό χωρίς ΦΠΑ(των 5cm πάχους), με τα ίδια χαρακτηριστικά ηχοαπορρόφησης (μετρημένα στο πάχος των 8cm, το οποίο είναι πιο ακριβό 16,45 ευρώ χωρίς ΦΠΑ). Εγώ όσο το έψαξα είναι πιο υγιεινό για εσωτερικούς χώρους, αλλά στην περίπτωση σου θα διάλεγα κάποιο βελούδινο ύφασμα για να το τυλίξω(δεν αλλάζει τη συμπεριφορά απορρόφησης στην περιοχή των χαμηλών περιοχών που θέλεις αλλα και δε θα υπαρχει περίπτωση να έχεις απόλιες του υλικού στο χώρο σου!) Αλλη υγιεινή επιλογή είναι και τα ξυλόμαλλα πάνελ αλλα πολύ πιο ακριβά!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου