Προς το περιεχόμενο

kidA

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kidA

0

Φήμη

  1. Εμένα πάντως το ελάχιστο off-time που πρόσεξα δεν με χάλασε.. Μου άρεσε η τεχνική (δεν είμαι τρελός γνώστης του αθλήματος εξάλλου) και μου άρεσε πολύ η διασκευή του El Rodeo που πιστεύω είναι αρκετά απαιτητικό κομμάτι στο θέμα των drums. Αν θα σε ενδιέφερε στο μέλλον -και έχεις χρόνο και όρεξη φυσικά- μια διασκευή από Tool στα διαστημικά beats του Carey θα ήταν ωραία να την βλέπαμε! Καλή συνέχεια εύχομαι και περισσότερα video! ;D
  2. Η αλήθεια είναι πως το Mora θέλαμε να το κρατήσουμε όσο πιο απλό γίνεται για να μην δημιουργηθεί χάος ειδικά προς το τέλος. Για αυτό προτιμήσαμε percussion αντί για drums(πιο εύκολα στην μίξη στη φάση που βρισκόμαστε) και το κιθαροξέσπασμα το δοκιμάσαμε με slide guitar και αρκετό echo(για να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες κιθάρες στο κομμάτι). Τα φωνητικά όπως και το μπάσο μας δημιούργησαν προβλήματα στη μίξη για αυτό και δεν ακούγονται καλά στο κομμάτι! Να 'σαι καλά για τα σχόλια και ευελπιστούμε σύντομα να προσθέσουμε και άλλα κομμάτια στο site.
  3. Καλησπέρα παιδιά! Είναι το πρώτο μου ποστ στο συγκεκριμένο thread αν και παρακολουθώ τις εξελίξεις στο noiz χρόνια! Με ένα φίλο ξεκινήσαμε κάτι σαν προτζεκτ και ηχογραφήσαμε 2-3 κομματάκια στο πρόχειρο στουντιο που έχουμε. Δεν έχουμε γνώσεις ηχοληψίας οπότε κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τις ιδεες που είχαμε. http://reservoirace.bandcamp.com Οποιαδήποτε γνώμη/άποψη μόνο καλό θα μας κάνει! :)
  4. Ευχαριστώ πολύ Superfunk! Να 'σαι καλά!! ;D
  5. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Chris gti, Blackstar και VHT δεν έχουν το κύρος εταιριών που είναι δεκαετίες στο χώρο αλλά από κριτικές που έχω κοιτάξει τα σχόλια είναι πολύ θετικά! Η άποψη σου είναι απόλυτα σωστή απλά μακροπρόθεσμα δύσκολα θα καταφέρω να συγκεντρώσω μεγαλύτερο ποσό από αυτό που προανέφερα οπότε μάλλον είμαι με το δίκαννο στο σβέρκο! ;D Superfunk, επειδή με ενδιαφέρει ένας τέτοιος ήχος ο οποίος βέβαια δε θα πηγαίνει πολύ στη brit μεριά, πιστεύεις ένα bad monkey ή sd1 να κάνει τέτοια δουλειά ή πάμε για fulltone ocd? Τα πεταλάκια γενικά τα παίρνει καλά?
  6. Καλησπέρα φίλε Adamo κ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Η αλήθεια είναι πως και οι δυο λόγοι που ανέφερες με έκαναν να σκεφτώ λαμπάτους αυτής της κλίμακας. Οι ηχογραφήσεις θα γίνουν σε home studio οπότε πιστεύω πως μέχρι 5W είναι υπεραρκετά. Επίσης το budget που μπορώ να διαθέσω είναι κοντά στα 250 ευρώ ( ξέρω, υπερβολικά γελοίο ποσό αλλά στη φάση που είμαι μέχρι τόσα μπορώ). Όπως προανέφερα θα είναι η εισαγωγή μου στον κόσμο των λαμπάτων οπότε δε ψάχνω για το μοντέλο που θα έχω μια ζωή ( πόσο μάλλον στα λεφτά που είμαι διατεθειμένος να δώσω)..
  7. Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχω ένα θεματάκι το οποίο με προβληματίζει λίγο. Παίζω κάποια χρόνια ηλεκτρική κιθάρα και μέχρι σήμερα οι ενισχυτές που χρησιμοποιούσα ήταν solid state. Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να κάνω την αλλαγή σε tube amp αλλά λόγου περιορισμένου budget καθώς και γνώσεων γύρω από τον τομέα των λαμπάτων ενισχυτών κατέληξα στα δυο μοντέλα που αναφέρονται στο thread. Το στυλ μουσικής που παίζω κυρίως είναι alternative rock με ambient στοιχεία. Θα ήθελα οπότε να έχει καλά cleans κ ένα σχετικά καλό high gain για λίγο πιο "βαριές" καταστάσεις ( π.χ. ήχο από ρεφρέν στο 2 + 2 = 5 από Radiohead). Ποιο μοντέλο από τα δυο πιστεύετε ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις μου? Επίσης, θα ήθελα να ήξερα αν τα συγκεκριμένα μοντέλα δέχονται καλά modulation και od πεταλάκια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! :) υ.γ. Μην ξεχάσω να αναφέρω πως θα χρησιμοποιηθεί καθαρά για ηχογραφήσεις κ όχι για giging!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου