Προς το περιεχόμενο

horatius27

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή horatius27

0

Φήμη

  1. Ενδιαφέρον αυτό που λες. Ομως ακόμα και να μην παζεις real time τον ήχο σου είναι εφικτό να πετύχεις τους συνδιασμου που θες. Απλά θα είναι λιγότερο αυθόρμητο.
  2. Να σαι Nikosm, πολύ ωραία αυτά που μου έγραψες. Αν και ασχολούμε ερασιτεχνικά με Mixing και παραγωγή κάμποσα χρόνια είναι καλό να μου επισημένεις μερικά πράγματα. Πχ όταν δουλέυω με audio του αλλάζω τα φώτα αλλά ποτέ δεν είχα την υπομονή να παίξω το ίδιο και με τα midi. Βέβαια είναι αναγκαίο για να βγει καλός ήχος.
  3. Χμ, ίσως να πρέπει να αφιερώσω πρισσότερο χρόνο στο πείραγμα των ήχων. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. :wink:
  4. Δεν διαφωνώ καθόλου σε φιλοσοφικό επίπεδο με αυτό που λες αλλά μάλλον εγώ δεν το διατύπωσα καλά :) Θέλω ακόμα και οι ηλεκτρονικοί ήχοι να είναι πι δυνατοί, πιο γεμάτοι. Για να δώσω μια ιδέα, δουλεύω με το kontakt 2 και το library τουμ κάτι άλλα χαζοsamplers, λίγο gigasampler κλπ. Αλλά δεν έχω βρει ακόμα πολύ ποιοτικούς ήχους. :(
  5. Ενας μεγάλος προβληματισμός μου στην σύνθεση είναι το πόσο πραγματικοί ακούγονται οι ήχοι. Εγω πολύ καλά samples libraries αλλά ψάχνω καλούς ήχουν για μπιτ και γεμάτους ήχους για strings. Εχετε καμιά καλή πρόταση?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου