Προς το περιεχόμενο

JonSchafferGR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή JonSchafferGR

0

Φήμη

  1. Καμια γνωμη σχετικα με epi hummingbird? http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=16005 ή αυτη; http://www.thomann.de/gr/merida_exclusive_series_d16sl_b_stock_2.htm
  2. Γεια σας, χρειαζομαι βοηθεια για επιλογη ηλεκτροακουστικης κιθαρας. Το προβλημα ειναι οτι το budget μου ειναι χαμηλο στα 150-200 ευρω. Μου προτιναν καποια ατομα μαρκα Cort, αλλα θελω να ακουσω και μια δευτερη γνωμη. Να τονισω πως παιζω κυριως ηλεκτρικη και χρειαζομαι μια ηλεκτροακουστικη μιας και υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις για lives. Ευχαριστω εκ των προτερων! ;D ;D
  3. Με ένα τέτοιο http://www.thomann.de/gr/active_loudspeakers_fr.html θα μπορώ να βγαίνω και από pc?
  4. Σκεφτομαι γυρω στα 120 με το πολυ 180 ευρο
  5. Γειά σας! Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου σχετικά με ήχο σε προβαδικο και σε recording. Έχω καταλήξει στην πεταλιερα της line6 hd500 αλλά θέλω και ηχεία για να μπορώ να ακούγομαι αλλά και για να τα συνδέω σε pc. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι, μιας και είμαι εντελώς άσχετος στο θέμα του ήχου;; Ευχαριστώ!
  6. Με το εσπασε εννοω οτι το σημειο του κλειδιου που βαζεις την χορδη και μετα την κουρδιζεις εχει φυγει. Εχω συνναψει και δυο φωτογραφιες για να καταλαβεις ακριβως τι εννοω και για να δεις πως βιδωνει πισω το κλειδι.
  7. Γεια σας! Εχω μια epiphone SG, συγκεκριμενα http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=6594 και πριν απο λιγες ημερες καθως κουρδιζα πιο κατω εσπασε η πρωτη χορδη(η λεπτοτερη). Πηγα να αλλαξω τις χορδες και ειδα οτι το κλειδι της πρωτης ειχε σπασει (τον τελευταιο καιρο τα ειχε παιξει :P ). Θελω να αλλαξω ολο το σετ αλλα χριαζομαι βοηθεια στην επιλογη καποιων καλων κλειδιων για την κιθαρα. Ευχαριστω!
  8. Παιδια, για να καταλαβαινομαστε. Εγω δεν εχω σε αντιρηση σε καποια που λεει ο woodaki, αλλα δεν κολλανε στο θεμα. Συμφωνω βεβαια οτι οι κανονικοι ενισχυτες εχουν πιο ωραιο ηχο κλπ, ΑΛΛΑ για να δωσω ποσες εκατονταδες ευρω για ενισχυτες και κεφαλες κλπ αποκλιεται! Αν καποτε μαζεψω τα λεφτα και εχω την ανεση να το κανω, μπορει να το κανω, αν και δεν νομιζω... Δεν μπορω ομως να καταλαβω που θες να καταληξεις. Προτινεις να μαζεψω 1000+ ευρω για να αγορασω εξοπλισμο με πιο "κλασσικο" ηχο? Εγω αυτο το βρισκω αρκετα περριτο για καποιον που ασχολειται ερασιτεχνικα. Επισης, ανεφερες πως ο ηχος που χρισιμοποιουν ολα τα συγκροτηματα ειναι για φτυσιμο. Πραγματικα, ακους τι λες?? Τα κουρδισματα drop z οπως τα λες ειναι απλα για μεγαλυτερο ευρος και ποικιλια στα τραγουδια που συνθετουν. Πρωσωπικα, τα τραγουδια σε drop z κουρδισματα δεν μου αρεσουν οπως τα αλλα σε standard, αλλα δεν μπορεις να αμφισβητησεις για παραδειγμα το παιξιμο και την ποικιλια των Machine head που παιζουν σε drop b. Α και να σου θυμησω, αυτος που γ**σε το θεμα εισαι εσυ.. Για να κλισουμε, υπαρχει μια καρτα ηχου που μου προτινει καποιος για να πιανω καλο ηχο και για να ηχογραφω ή να επιμινω στην αρχικη?
  9. Πως το συμπαιρανες οτι δεν ξερουν να φτιαχνουν ηχους? Εγω απο' τι ακουσα οι ηχοι τους ειναι μια χαρα. Εκτος απο το τριτο βιντεο που ειναι καπως διαφορετικος, αλλα αυτο ειναι λογω του ειδους. Συμφωνω οτι υπαρχει η μοδα να παιζει καποιος κιθαρα αλλα παρε παραδειγμα πολλα νεα ελλινικα συγκροτηματα που εχουν προχωρισει σημαντικα! Και εγω παιζω μπουζουκι αλλα απο τη στιγμη που δεν μου αρεσει η πλειονοτητα των τραγουδιων που παιζονται με μπουζουκι, δεν ασχολουμαι περαιτερω. Οσο γι'αυτο που ειπες στο τελος, προσωπικα ξερω εναν πολυ καλο κιθαριστα, ο οποιος και ξερει καλα κιθαρα, αλλα και ξερει απο ηχοληψια.
  10. Ναι ειμαι οπαδος των iced earth, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι παιζω μονο iced earth!! Τον ηχο τουσ τον ανεφερα επειδη ειναι ενας "καλος" ηχος οπως καθε αλλου συγκροτηματος - καλλιτεχνη. Θα μπορουσα να πω οτι θελω να πετυχω και των ηχο των metallica, αλλα απλα ανεφερα τους iced earth (δεν νομιζω να ειναι τοσο κακο αυτο). Πεταλακι εχω, μην στεναχωριεσαι και για το τι θα παιζω, αν ειναι power chords ή οτιδηποτε αλλο δεν νομιζω να κολλαει στο θεμα... Οσο για την κιθαρα ειναι η Epi SG Special. Το ξερω οτι δεν ειναι η καλυτερη αλλα την δουλεια της την κανει για ενα τοσο φθηνο οργανο.
  11. Για καλυτερο ηχο και για το ενδεχομενο να ηχογραφησω. Σε περιπτωση που δεν ηχογραφησω τα λεφτα για την καρτα θα πανε τσαμπα?
  12. Θα ηχογραφησω με το nuendo. Παντως οπως ειπα παραπανω, δεν θα ηχογραφω πολυ, μπορει και καθολου.
  13. Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, μπορω να βαλω τσαμπα αυτους τους ηχους στην καρτα ηχου? Για την onboard οπως ειπε και ο messalion εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο, ειδικα σε λαπτοπ.
  14. Ευχαριστω για ολη αυτη την εξηγηση, απεκτησα διαφορετικη εικονα :P Το προγραμμα ναι ηταν το pod farm και απο οσο θυμαμαι ειχα βαλει σαν VTS και ενισχυτη και καμπινα και πεταλακι (συν input, output). Οσο για το recording, τι αλλαζει?
  15. Ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με καρτες ηχου και δεν ξερω απολυτως τιποτα.. Επαιξα με την κιθαρα του φιλου μου με την καρτα ηχου συνδεδεμενη και ακουσα τον ηχο απο headset. Σε σχεση με τον ηχο που εχω εγω τωρα (ενισχυτη 15 watt και πεταλακι, οπως ειχα αναφερει παραπανω) δεν μου αρεσε τοσο πολυ, μου φανηκε πως ειχε πολυ λιγο gain και πολυ mid (προσπαθησα να τα ρυθμισω απο τον υπολογιστη, αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα). Οσο για το απο που θα ακουω, εχω τα ηχεια του υπολογιστη και headset. Και οχι, δεν γνωριζω τι κανει ακριβως μια καρτα ηχου. Το μονο που ξερω ειναι οτι απλα ρυθμιζω τον ηχο που θελω για την κιθαρα και οτι μπορω να κανω record.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου