Προς το περιεχόμενο

kotlousko

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kotlousko

  1. Αυτο εφοσον δουλευει σωστα η καρτα μπορει να μην εχει καν midi interface εφοσονμ επισης αυτο ειναι τοσο φτηνο!!!!
  2. Αυτο θα το ρωτησω! Ναι και μαλλον ειναι κατι που δεν ειχε σκεφτει
  3. Μαλλον για RME τον κοβω εφοσον δεν θα αναβαθμισει αμεσα το pc. Ερωτηση : Κατι Native Instruments/Steinberg κτλ Καρτες τρωγονται; Αυτες ειναι εταιριες samples και software...Οι καρτες ηχου τους ειναι καλες η τις εβγαλαν να πουλησουν και απο αυτο επειδη εχουν ονομα στο software?
  4. Συναδελφος του ρολλου του ζουγανελη ε; :) Το ηξερα οτι δεν ειναι μονο ενας ! Εισαστε πολλοι ! Ψοφησα στο γελιο με εκεινο το video ! Και ομως υπαρχουν τετοιοι τελικα ! Παντως τα δικα σου ωραια ειναι αληθεια !
  5. :) :) :) :) Τι μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα ! ΥΓ. Ωραια μουσικη και παιξιμο ειδα μολις τη σελιδα σου :-)
  6. Μα δεν ειχα παει ποτε σε καμια συναντηση !!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Το nick το θυμαμαι τωρα που το λες αλλα επειδη παει καιρος δεν πηγε το μυαλο! Εσυ σιγουρα με θυμασαι απο τις βλακειες που ελεγα δεν εξηγειται αλλιως!λολ
  7. Εχω περασει και απο εκει! χεχεχε ( ελεγα κι εκει πολλες μα**** και με θυμασαι ε:?) μονο που δυστυχως μας το εκλεισαν...δεν τους αρεσε δεν ξερω πλακα ειχαμε εκει :-)
  8. Ναι σε αλλο μπηκε το λειτουργικο και σε αλλο τα samples ( Εδωσα αγωνα για να τον πεισω) Πρακτικα οταν τελειωσει θα κανει και ενα defrag
  9. Κατσε να κανει αναβαθμιση πρωτα !!! (αν και θα δει το λινκ απο τη δουλεια του και θα ζηλεψει ) αλλα δεν ξερω αν κανει account γιατι θα εχει να γραψει παρτιτουρα ( αν δεν γραψει ειναι σαν να μην εχει παρει τη δοση του...Πως να το πω....Ντορεμιφασολασι-παθης ειναι !) Ολο κατι εχει να κανει Μια γραφει μελωδιες Μια κανει αρμονιες Μια κανει ενορχηστρωσεις Και μετα μου τα βαζει να ακουω απο FM ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Για τα φουκαριαρικα τα αυτια μου το κανω !!! ΥΓ.Μεταξυ μας...αν δεν ψαξει στο φορουμ μετα απο αυτο...η θα τον σκοτωσω η θα ψαξω εγω....και μαλλον το 2ο θα γινει αλλιως θα δω την πρωτη διαφημιση για πατατακια απο την steinberg πριν ακουσω κανα κομματι του με samples ΑΙΣΧΟΣ!!! ΥΓ2.Sorry για το περιεργο υφος αλλα προσπαθω να το κανω διασκεδαστικο για ολους μπας και το διαβασει ( ακομα κανει backup σε μαρμαρο...σκαλιζει 0 1 0 0....Ειναι στο boot sector ακομα και αλλαξε λατομειο γιατι τελειωσε το μαρμαρο στο πρωτο) ΥΓ3.Απορω πως δεν τον εχουν κανει επιτημο μελος στην οπισθοδρομικη κομπανια ! ΥΓ4.Ωραιος ο spectrum και να γυρναγαν τα χρονια πισω; Και τους emulators τι τους εχομεν !!! -αλλο το φυσικο μηχανημα βεβαια...αλλα ενταξει)
  10. 6 Gb εχει SORRY τυπογραφικο ( και δεν εχει σκληρο αλλα φορτωνει απο κασσετοφωνο για spectrum LOL - ικανο τον εχω ) Οποτε Νο1. Του φευγει ενα αγχος οτι πρεπει να δωσει ενα σκασμο λεφτα για αναβαθμιση στο pc. Ακομα και αυτο να καει ενα πολυ καλυτερο απο αυτο που εχει ειναι σχετικα φτηνο. Νο2. Οχι MONO DAW θα ειναι. Δεν κανει τιποτα αλλο απολυτως. No3. Επειδη ειμαι νεος στο forum θα δω που ειναι οι ρυθμισεις που λετε αλλα που να κοιταξω περιπου και ποιες ρυθμισεις για ποια πραγματα ακριβως λετε. No4.Κυριοτερο ειναι οτι σιγουρα θα μου πει να σας ευχαριστησω. Οποτε βριστε τον λιγο μη τυχον και πουλησει το pc Που εχει για να σας παρει δωρα γιατι καηκαμε !!!! ΥΓ....4 mb ειχα το 1994 εγω...πωπω τι θυμηθηκα !!!
  11. Τα δεδομενα θα υπαρχουν 4 φορες.... 2 αυτος, 2 εγω (το πληρωνει με αιμα αυτο...εγω τα θελω για κατι τελειως αλλο και τεχνικο) Και θα εχει γινει και αρχειο επαναφορας το Multipar σε περιπτωση corruption με Level 10% E αμα τα χασουμε και τοτε μαλλον θα εχουν πεσει τα σπιτια κιολας και θα ειναι το τελευταιο που θα τον νοιαζει! ΥΓ. Ασχολουμαι 25 χρονια με υπολογιστες...Με ηχο δεν εχω ιδεα...Οποτε αν μπειτε στα βαθεια ξερω λετε χυμα οτι χρειαζεται
  12. Το pc Θα ειναι ΜΟΝΟ DAW αποκλειστικα Ουτε ιντερνετ ουτε αντιβαιρους ουτε τιποτα αλλο Drivers software και DAW... παιχνιδια δεν παιζει (μονο το οργανο του-πληκτρα δηλαδη), ιντερνετ εχει ενα λαπτοπ για πειραματα Ο επεξεργαστης του ειναι Ε6xxx κατι και μνημη εχει 6 Mb ! Δεν μπορεσα να τον πεισω να την κανει 8 ! ( Θα τον πεισουν τα samples που θα το γονατισουν ) Για την καρτα ηχου...χμμμ...λες αν βαλει κανενα ASIO4ALL να φτιαξει;;; Αλλα ειναι η onboard... Για την babyface δεν ξερω τι τον επιασε (ακους boss? εδω δεν ειναι μπουζουκια να πετας λεφτα !!! )...αλλα ακολουθησε την ρηση του Jurassic Park "Αφου ειναι βαρυ ειναι και ακριβο" αλλαγμενη σε "Αφου ειναι ακριβο ειναι και καλο!" Απλως του γυαλισε...αλλα οταν ακουσα τιμη μου σηκωθηκε η τριχα! Οσο για backup διπλους σκληρους η backup σκληρους data corruption κτλ τον εχω φοβισει αρκετα και δεν εχουμε θεμα εκει...Backup τα παντα acronis κτλ κτλ ΥΓ.Δεν παει μπουζουκια...Τωρα ειναι βολτα αλλα οταν δει το λινκ του φορουμ θα του ερθει ορεξη με τα πειραγματα που του κανω !
  13. Λοιπον 1.Αν ηχογραφησει κατι θα ειναι 1-2 πηγες max και πολλες ειναι (εξαλλου δεν υπαρχει χωρος καταλληλος)...Οποτε μονο απο το synth που εχει να στειλει κατι. 2.Ο Driver μας ενδιαφερει πολυ και γενικως να μην ειναι εταιρια που θα βαριεται (οσο εχει δειξει ως τωρα) 3.Αρχικα θελουμε να μην εχει latency 134 !!! αλλα οσο χαμηλοτερο γινεται (εγω με q6600 πχ και m audio 24/96 pci ειχα 2-3.Αυτος εχει γρηγορο σχετικα coreduo αλλα πιο αργο απο q6600) 4.Μνημη εχει 6-8 (αισχος το ξερω) και διπυρηνο. Αλλα realtime θα παιζει ενα οργανο. Σκοπος μεχρι τελος χρονιας το πολυ ειναι να αγορασει μηχανημα με 4770-1 (k) 16-32Gb (16 αν δεν πεσει η τιμη 32 αν πεσει...εχω την ειχα παρει 140 την 32αρα καλα να παθει που δεν εκανε αναβαθμιση) Απο δισκο τωρα εχει wd Black αλλα αναλογα με τις τιμες των ssd και ποσα samples θα χρησιμοποιησει τελικα θα παει σε SSD η RAID
  14. Αν "πηδηξει" απο 200 σε 380 θα σκεφτει και τα 525 της babyface...αλλα αξιζει;;; Πολλα τα λεφτα Βασικα αξιζει απο 200 σε 380 που εχει η motu;; Και σε τι κερδιζει; σε συνδεσιμοτητα η σε ποιοτητα ηχου;
  15. Σε σχεση με την RME Babyface αυτη η motu συγκριτικα πως ειναι;;;
  16. Ναι παμε USB Ποσα...Ελεγε για 500 ευρω αρχικα για καρτα ηχου, εφαγε ενα βρισιμο γιατι ειναι υπερβολικη και του ειπαμε κανα δυο παιδια οτι και με φτηνοτερη κανει αυτα που θελει αξιοπρεπως εφοσον δεν θα ηχογραφει...και οταν αρχισει να βγαζει λεφτα βλεπουμε. Οποτε οσο χαμηλοτερα γινεται για να δουλευει αξιοπρεπως και να μην χρειαστει να την αλλαξει αμεσα Χωρις να ξερω 100-200 ειναι νορμαλ νομιζω ( αλλα δεν ξερω γι αυτο μπορει να λεω και βλακεια...γι αυτο ρωταω)
  17. USB κατα προτιμηση μιας και το laptop του νομιζω δεν εχει firewire. Στο δικο μου φυσικα...και τοτε ομως θα την εχει πατησει γιατι θα παρει pc πιο γρηγορα !
  18. θα παρει pc προς το τελος της χρονιας. Το θεμα ειναι οτι δεν θα τον πεισω να παρει pc τωρα (γιατι δεν εχει τα λεφτα ουτως η αλλως) και θα παει να παει να παρει κανα τερας καρτα ηχου και μετα θα παρει pc το 2020 ΔΕΝ ειναι ξεροκεφαλος ΣΙΓΟΥΡΑ τον ξερω 20 χρονια, αλλα θελει να το σκεφτει (οποτε τωρα που πηρε αποφαση να αγορασει να του πω κατι σωστο) Εξαλλου σε 12 μηνες θα τα εχει παρει ολα... Αλλα αν δεν τον κραξω οταν παει στην steinberg θα ειναι τοσο αργα που η steinberg θα εχει πουληθει σε εταιρια που θα φτιαχνει πατατακια !!! Του εστειλα το link να το δει μπας και αλλαξει γνωμη ! Οχι σκουπιδια οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες...και οχι midi απο FM ηχο !!! Παλιοκαβαλαρη των FM !!! Αρκετα του κεντρισα το ενδιαφερον δεν λεω αλλα...Οποτε απο εδω και κατω προτασεις. Ακομα και για καρτα ηχου και για pc και για ηχεια μια και ρωτησα να τα εχει σε database για να ξερει τι να παρει αλλα κυριως για καρτα ηχου τι προτεινετε !
  19. επισης με την αναβαθμιση να μην χρειαζεται να την πουλησει και να παρει αλλη ! Γιατι θα παρει και καλα ηχεια (εκει θα δωσει λεφτα σε νορμαλ βεβαια level οχι 3000 ευρω το τουιτερ !!!) Επισης 44-48/96 ειναι αρκετα; Μηπως πρεπει να παρει 24/96 η 192? Ειναι τελειως τεχνικο και δεν ξερω αν μπορουν τα samples αν ειναι παραπανω απο 48 να πεσουν στα 48 realtime και αν εχει νοημα να το φτιαξει στα 24/96 και μετα το ριξει η να το ανεβασει -Το ασχετο κοπροσκυλο τι με εβαλε να κανω με την απαθεια του !!! Εγω γραφικα κανω ... αλλα δεν μπορω να ακουω μουσικη σκαλισμενη σε μαρμαρο που μου τη φερνει...Ελεος πιανει και χωρο !!! Και ειναι οσο καλος με τη μουσικη οσο αυτος που καθεται και τοσο κακος με την τεχνολογια οσο ο ζουγκα ! ( Τα τεχνικα του τα κανω εγω ! ) http://www.youtube.com/watch?v=Lr2YbUyoh-s
  20. Πρακτικα το pc για τωρα φορτωνει το προγραμμα που κανει παρτιτουρα και αντε να θελει να παιξει με το keyboard (αλλα πασχει απο latency) Ενα οργανο το φορτωνει ( εχει τη μεση του μεν αλλα το φορωνει ) Για την ολη ενορχηστρωση απλως θα συμβιβαστει αναγκαστιμα με το να κανει mixdown??? λεγεται και να ακουει το τελικο wav. Για αναβαθμιση μια κουβεντα ειναι και πολλα λεφτα !!! Θα γινει λιγο αργοτερα αφου παρει και ηχεια. Τωρα απλως γραφει μουσικη και καλη μαλιστα συμφωνα με ειδικους !!!
  21. Βασικα το συστημα του τωρα σερνεται επιοικως οποτε θα παιζει μονο ενα οργανο τη φορα live. Απλως η καρτα ηχου επειγει γιατι το latency της onboard ειναι να πας διακοπες και να ερθεις για να ακουσεις τη νοτα οσο και η ποιοτητα της ειναι χαλια. To να βαλει ολα τα tracks μαζι και να καθυστερησει λιγο ειναι αναμενομενο αλλα αυτο θα λυθει του χρονου που θα κανει αναβαθμιση ( cpu / μνημη 32 / και ssd για samples αφου οι τιμες εχουν πεσει παρα πολυ) Θα χρησιμοποιησει cubase (και digital performer) Kontakt και vsti οχι κατι αλλο σιγουρα (αντε και να μετατρεψει giga σε kontakt μορφη εφοσον γινεται σωστα)
  22. Φιλος που συνθετει μουσικη ψαχνει να αγορασει καρτα ηχου με τις εξης προδιαγραφες (χοντρικα) 1.Φορητη διοτι εχει και σταθερο και φορητο υπολογιστη να μπορει να τη χρησιμοποιει και στα δυο 2.Low Latency και να μπορει να βαλει πολλα midi tracks με kontakt και να μην καθυστερει οσον αφορα απο θεμα latency ( απο θεμα μνημης και σκληρου ειναι αλλο καπελο!) 3.Να μπορει να συνδεσει midi keyboard επανω της ( εχει ενα roland jd800 ενα αλλο δεν θυμαμαι τι με midi συνδεσεις) και .... Μπορει να τα συνδεσει και τα δυο????? με καποιο τροπο; 4.Θα δουλευει με βιβλιοθηκες ψηφιακες ( kontakt, vsti ) 5.Απο τεχνικα χαρακτηριστικα τι αλλο να κοιταξει δεν εχει ιδεα ( δεν ξερει ορολογια περα απο Hz Mhz Khz κτλ !!! ) Απο μουσικη γραφει τα παντα...Απο τυπου κλασσικης, valse, tango, ηλεκτρονικη κτλ κτλ....(δεν ξερω αν βοηθαει αυτο που ρωταω) Ηθελε να παρει μια RME babyface αλλα τελικα ειναι too much ... Ψαχνει κατι φτηνοτερο ωστε να πανε παραπανω λεφτα για τα ηχεια. ΥΓ. Δεν ειναι ερασιτεχνης στη μουσικη απλως τωρα ασχολειται με υπολογιστες εδω και 5-6 χρονια αλλα ρωταω εγω αντι γι αυτον γιατι προτιμαει να γραφει παρτιτουρα απο το να ψαξει σε κανα φορουμ να παρει καμια συμβουλη -ο καφρος- ... Θα του στειλω το λινκ μπας και το ανοιξει και ξεστραβωθει !!! Εγραψα επειγον γιατι τωρα κληρωνει και τον εχουμε ψησει να παρει να προλαβουμε πριν αλλαξει γνωμη και γυρισει σε κανα minimoog !!! τα φωτα σας παρακαλω τι προτεινετε;;;;
  23. Παιδια μετα απο 20 μερες τα ξαναεβαλα και δουλεψαν !!!! Τι μπορει να ειναι;
  24. Ψάχνω καποον να επισκευάσω M-Audio Studio Pro 3 Τα εχω 5-6 χρονια (τα ειχα παρει προσφορά 70 ευρώ) αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιήσει πανω απο εξάμηνο σε νορμάλ ενταση Και το ενα σταματησε να ακούγεται (δεν ειναι καλώδιο το πρόβλημα) Υπάρχει κανεις ηλεκτρονικός να τα παω για επισκευή; -Αθηνα σε ΗΣΑΠ κοντα- Και πόσο κοστίζει max; Επίσης πόσο κοστίζει να μου αλλάξει μέσα όλα τα ηλεκτρονικά που καίγονται εύκολα; Πχ πυκνωτές κτλ κτλ; Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου