Προς το περιεχόμενο

jimmygeo25

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από jimmygeo25

  1. jimmygeo25

    Amplifire

    Γεία χαρά παιδες,χαίρομαι πολύ που σας άρεσε! το βίνδεο είναι από τη μία φόρος τιμής στον Άγκελο Περλεπέ και ενημερώτικο από την άλλη καθώς μας δίχνει τις κιθάρες του και όλα όσα συνησφέρουν στον ήχο του! Όπως θα δείτε και στο 'AMPLIFIRE angelo perlepes part2' το οποίο θα βγεί την επόμενη βδομάδα μιλάει για τη δισκογραφία του τους κιθαρίστες που αγαπαεί και πολλά άλλα... οπότε stay tuned!!!
  2. jimmygeo25

    Amplifire

    Καθε γνωμη σας για αυτη την προσπαθεια της εκπομπης μας,μας ειναι απαραιτητη!Οπως επισης θα μας ηταν πολυτιμη,η γνωμη σας για το τι μουσικα οργανα ή εξομπλισμο θα θελατε να δειτε ή καποιο συγκεκριμενο μοντελο!
  3. jimmygeo25

    Amplifire

    Η νέα εκπομπή του DotTV.gr για τους φίλους της μουσικής. Παρουσίαση μουσικών οργάνων και εξοπλισμού, αλλά και θέματα που αφορούν γενικά τη μουσική και τις νέες τεχνολογίες! Παρουσίαση : Δημήτρης Γεωργάκης. ampli-fire - εκπομπή 1dottv.gr http://dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/ampli-fire-mousikh-ekpomph-arxeio/234-ampli-fire-ekpomph-1
  4. ετσι ντε τωρα το καταλαβα :D
  5. Καλησπερα φιλε , αν θες γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στο τι εννοεις !!
  6. Παιδια δεν τιθεται θεμα καλων ή κακων σχολιων ,ολα ειναι ευπροσδεκτα !!! Το βιντεακι το ανεβασα γι`αυτο το λογο ,να ακουσω τις γνωμες σας !! Απο εκει και περα οσο αφορα το κομματι του ηχου ,το βιντεο γραφτηκε οπως παιχτηκε , ενω ευκολα θα μπορουσαμε να το μαζεψουμε και περισσοτερο να σβησουμε τα οποια λαθακια !! Προσωπικα ο ηχος της κιθαρας μου αρεσει ,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ψαχνουμε παντα να τον βελτιωσουμε !!!
  7. Γεια σου kosta80 και καλως σας βρηκα ολους! Κοιτα παντα ειναι λιγο"παραξενο"να ακους κιθαρες,ενισχυτες κτλ απο το youtube,πολλα μπορει να παιζουν μπορει να μη σου αρεσα εγω,μπορει να μη σου αρεσε ο ενισχυτης,η ηχογραφηση,η οντως η ιδια η κιθαρα. Αμα σε ενδιαφερει μια τετοια αγορα μπορεις να ερθεις στο χωρο μου και να την τσεκαρεις ο ιδιος,δεν εχω κανενα προβλημα!! Edit: Φίλε jimmygeo25, στο εξής μη χρησιμοποιείς κεφαλαία σε παρακαλώ. Ευχαριστώ, Earendil.
  8. Kαλημερα σε ολους! Προκειται για ενα clip που φτιαξαμε για την eternal guitars και ειπα να το ανεβασω και στο noiz! Κάθε σχολιο σας ευπροσδεκτο! να εισται ολοι καλα and keep on rocking!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου