Προς το περιεχόμενο

vakis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vakis

0

Φήμη

  1. Ευχαριστούμε παιδιά, χαίρομαι που σας άρεσε! ;D
  2. Γεια σας παιδιά, αυτό είναι το βίντεο μας, Αν σας αρέσει κάντε κλικ στο κανάλι και έχουμε ακόμη 3 βιντεάκια. Θα μ'άρεσε να ακούσω τα σχόλια σας, Ευχαριστώ!
  3. Μήπως ξέρει κανείς που κόβουνε cd στην Αθήνα?
  4. Πρόγραμμα ακουστικής είναι και το Catt Acoustics αλλά δεν νομίζω να το βρείς πουθενά, το χρησιμοποιούνε πολλοί επαγγελματίες ακουστικής αλλά το interface του είναι λίγο κουφό. Εγώ προσωπικά δεν το πολλοσυμπαθώ. Καλύτερα αγόρασε ενα βιβλίο ακουστικής και άρχισε διάβασμα,η ακουστική είναι τεράστιο κεφάλαιο αλλά αν μάθεις κάποιους βασικούς τύπους κάτι μπόρεις να κάνεις.Τώρα για την ηχομόνωση αν έχεις φίλο ξυλουργό την έκανες, αλλιώς συνιστώ να δείς το site της knauf για κατασκευή γυψοσανίδων, είναι μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες στην Ευρώπη.
  5. Pre και Post Production είναι όρος που χρησιμοποιήται συνήθως για ταινίες. pre-production είναι όλη η προετοιμασία και οργάνωση της τανίας, δηλαδή να κατασκευαστούν τα σκηνικά, να προσληφθεί το εργατικό δυναμικό π.χ ηθοποιοί, cameramen κ.λ.π. Post Production είναι οι ηχογραφήσεις και γράψιμο του soundtrack, τα overdubs, το editing της ταινίας και όλα τα σχετικά που γίνονται όταν τελειώσουν γυρίσματα. cheers. :wink:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου