Προς το περιεχόμενο

bassista

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από bassista

  1. υπαρχει fanclub του VANGELI στην Αθηνα?ειδα απ το topic παρακατω οτι υπαρχουν πολλοι φανατικοι! αν γνωριζει καποιος site η κατι σχετικο ας πει κατι! ευχαριστω...
  2. ALLA KAI TA COMBOS POY MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΛΑΙΒ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΙΑ... ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ RACK...ΘA TO SKASEIS TO TRIXILIARO OMOS!
  3. μου απαντησαν τελικα απ το thomann, δυστηχως δε κερδιζω κατι... :cry:
  4. εχω στειλει στο thomman email εδω και κατι μερες... μεχρι ν'απαντησουν...καληνυχτα...
  5. γνωριζει κανεις καποιο μερος στο εξωρικο που μπορω ν'αγορασω το virus ti desktop, σε μια καλη τιμη(και used δεκτο) , να ειναι εγκuρο μερος και να δεχονται check, (oxi karta) τuχαινει να εχω την ανωτερη εκπτωση στο νακα αλλα κι αuτη δεν ειναι ικανοποιοητικη...αν γνωριζει καποιος κατι θα ειναι χρησιμο!
  6. γεια χαρα ειμαι καινουριος σ'αυτο το σαιτ, παρακαλω αν ξερει καποιος για τη μουσικη του vangeli στη ταινια francesco, με το mickey royrke as πει κατι! αν εχει κυκλοφορησει soundtrack h οπουδηποτε, ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου