Προς το περιεχόμενο

Nikos Pl

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Nikos Pl

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα!Αρχισα να ασχολούμαι σχετικά πρόσφατα με cubase και θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιο πακέτο με ήχους που να έχει gospel φωνές!Το μόνο που βρήκα είναι το magnus choir αλλά δεν ικανοποιεί τον σκοπό μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλησπέρα σας!Εδώ και καιρό ψάχνω μια βάση για πλήκτρα (Korg m50-88 keys)που να είναι πολύ σταθερή για χρήση στο σπίτι κ όχι τόσο για live.Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής μια quiklok τύπου Χ αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε τόσο...επίσης δοκίμασα κ 2 βάσεις τύπου Τ από τις οποίες είχα αρκετά παράπονα...είχα ελάχιστο έως καθόλου χώρο για το πετάλι μου κ επίσης η σταθερότητα της βάσης δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε...(ειδικά για τα χρήματα που κοστίζουν).Φίλοι μου πρότειναν να κοιτάξω βάσεις τύπου Ζ που είναι ειδικές για βαριά πλήκτρα.Το θέμα είναι ότι αυτές οι βάσεις τις βρήκα σε ελάχιστα μαγαζιά και μόνο κατόπιν παραγγελίας. Επίσης δεν έχω δει άτομα να τις χρησιμοποιούν. Ξέρει κάποιος αν αξίζουν σαν βάσεις κ αν θα έχουν την σταθερότητα που θέλω για το όργανο?(Επίσης θέλω να μπορώ να ρυθμίζω το ύψος ώστε να παίζω καθιστός). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου