Προς το περιεχόμενο

aighon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    κιθαρες

Συμμετοχή aighon

0

Φήμη

  1. Συνάδερφε οι 20.000€ ακούγονται πάρα πολλές για αγορά εξοπλισμού, εκτός κι αν εχεις κλείσει world tour και χρειαστείς γι΄ αυτό το λόγο κάτι παραπάνω. Αν όντως έχεις περάσει εκεί που λες θ΄ ανακαλύψεις μόλις ξεκινήσουν τα "καλά" εργαστήρια ότι όχι κιθάρα δε θα προλαβαίνεις να παίζεις αλλά θα κατουράς και εν κινήσει για να μη χάνεις χρόνο διαβάσματος. Βέβαια απ΄ότι κατάλαβα μάλλον έχεις τη δυνατότητα να αποφοιτήσεις το 2040 και έτσι η συμβουλή μου είναι να βγεις βόλτα στην αγορά και να αρχίσεις να δοκιμάζεις. Καλό διάβασμα φίλε.
  2. Θέλεις αυτά: http://www.pedalstuff.com/index.php?main_page=product_info&products_id=270
  3. Δεν καταλαβαίνω το εξής απλό. :-\ Αφού η συγκεκριμένη πάει πακέτο με δικό της μετασχηματιστή/τροφοδοτικό γιατί θα πρέπει να βάλεις κάτι άλλο? Αν δεν υπάρχει το δικό της τροφοδοτικό μην την αγοράσεις. Αν πάλι γουστάρεις τόσο πολύ να ταλαιπωρείσαι επικοινώνησε με αντιπρόσωπο να σου πει τι ακριβώς πρέπει να βάλεις πάνω στην πεταλιέρα για να είσαι οκ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου