Προς το περιεχόμενο

petros1988

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    washburn nuno betercount guitar rig

Συμμετοχή petros1988

0

Φήμη

  1. latency ixe to home cinema ::)oxi to ixio...stin isodo me usb pou ixe mazi me to rocksmith (pexnidi sto pc)esi me ti ixia pezeis...sorry gia ta greekglish ime apo to kinito;) gia ixografisi tha prospathisw na kanw kapia stigmi ala genikotera psaxnome na agorasw pa i enisxiti giati to megalo thelei gerano gia metafora kai koufous gitones gia na pezw aneta:)
  2. ευχαριστω για tην απαντηση ...εχω δοκιμασει διαφορα απο απλα ηχεια η/υ μεχρι hifi k home cinema(αν και στο home cinema μαρεσε ο ηχος για καποιο λογο ειχε μεγαλο latency )η κιθαρα μου ειναι η washburn nuno bettencourt και την εχω συνδεση με ενα στικaki καρτα ηχου φθηνο με asio4all(εχω και το guitar kontol δεν εχει διαφορα )...di box εχω ενα artic θα επρεπε να το χρησιμοποιησω καπου?ευχαριστω:)
  3. γεια σας θα ηθελα να με βοηθησετε σε αυτην την αποφαση που πρεπει να παρω.... παιζω με guitar rig 5 το θεμα ειναι οτι καμια φορα απογοητευομαι με το αποτελεσμα στα αυτια μου εχω ενα pa 15" http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22651&cat=797&page=1 που ο ηχος ¨"σκαει αποτομα " μαλον επειδη ειναι πολυ μεγαλο για τετοια χρηση δηλαδη οταν πας να παιξεις με χαμηλη ενταση δεν θα το ακους καλα ενο στην μεση θα βγαινει δυνατος και μουντος ενο τα treble ειναι στο τερμα+ βλεπεις οτι θελει περισοτερο να ακουστει καθαρος ηχος.Εχετε να μου προτινετε καποιον ενυσχυτη η καποια ηχεια 150-200 ευρο για να μπωρω να παιζω με καλητερη ποιοτητα ηχου?κατι που πρεπει να προσεξω στις συχνοτητες του ηχειου?τα θελω και για εξασκιση αλλα και για υψηλη ενταση αν χρειαστει(να παιξω με κανεναν φιλο)ευχαριστω :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου