Προς το περιεχόμενο

fenchamp

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    τιποτα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή fenchamp

0

Φήμη

  1. υπαρχει κανεις να απαντηση στη ερωτηση μου ? :'(
  2. βασικα δεν κοκκινίζει η άνοδος και ο Μ/Σ δεν ζεσταίνεται το μονο που κανει ειναι να μυριζει μετα απο 30-40 λεπτα λιγο η βαση της λυχνιας.υπαρχει περιπτωση επειδη την εχω στα ορια η μαλλον πανω απο αυτα να καει η λυχνια και να με χτυπησει το ρευμα ?(παραλογος φοβος ?)
  3. μεχρι τωρα τον εχω δουλεψει και 1 -1.5 ωρα χωρις να παθει κατι. στην αρχη μυριζε ποιο πολυ περνοντας ο καιρος μυριζει λιγοτερο .δε με ενδιαφερει αμα φθαρει ποιο γρηγορα η λαμπα με ενδιαφερει αμα κανω καμια ζημια.αν το μονο που μπορει να παθει ειναι να καει η λαμπα τοτε δε τρεχει τιποτα.το ερωτημα ειναι αν γινει ζημια .
  4. Για χάρα .Ηθελα να κανω μια ερωτηση .εχω φτιαξει ενα tweed champ τον οποιο ομως τον εχω biasαρει πολυ ψηλα σε σημειο να βγαζει 14 watt ( με jj 6v6 ).το προβλημα ειναι οτι μετα απο 30 λεπτα μυριζει η βαση της jj 6v6 .υπαρχει περιπτωση να σκασει και να κανει κανενα βραχυκυκλωμα και τιναξω τιποτα στον αερα η το οτι μυριζει δεν σημαίνει τιποτα .αν μπορουν ας απαντησουν οι γλουρου του ειδους .ευχαριστω υγ. εχω δικομασει ποιο cold bias αλλα ο ηχος δεν μου αρεσε.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου