Προς το περιεχόμενο

Nikitas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Nikitas

0

Φήμη

  1. Απ το χαμήλωμα της έντασης του μικροφώνου δεν βγήκε τίποτε. Μένει να αγοράσω το μικρόφωνο. Είχα ψάξει παλιότερα στα μαγαζιά που πουλάνε PC για ένα καλύτερο αλλά δεν υπήρχε. Πήρα ένα νομίζω γύρω στα 10 ευρώ από ότι θυμάμαι (δεν γράφει μάρκα και τύπο επάνω). Αυτά της Audio Technica που μπορώ να τα βρώ? Πιστεύεις ότι θα έχει σημαντική βελτίωση ο ήχος? Να μην ξεχνάμε ότι μετά θα πρέπει να τα συμπιέζω τ ααρχεία σε mp3. Αλλο πρόβλημα και αυτό! Δεν ξέρω πόσο να τα συμπιέσω με 128 kbit ή με λιγότερο που φτάνει μέχρι τα 8 kbit. Ή με τη συχνότητα 44100 ή λιγότερο? ή με το στερεο ή mono? Οσο αυξάνεται η ποιότητα πιάνουν μεγαλύτερο χώρο. Ποια θα ήταν η καλύτερη μορφή συμπίεσης? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  2. Tugito είσαι φοβερός!!! Το πρόβλημα τώρα είναι ότι όταν αφαιρώ το Βοοστ από το μικρόδωνο μετά γράφει πολύ χαμηλόφωνα. Ακόμη και όταν κάνω normalize 100% δεν αυξάνεται αρκετά η ένταση. Μήπως πρέπει να αλλάξω μικρόφωνο? Αν ναι θα μου προτείνεις κάποιο οικονομικό που να κάνει δουλειά?
  3. Αυτό που είπε ο φίλος ο Cugito είναι εκπληκτικό. Όντως κάνει πολύ καλλή δουλειά. Έχω όμως την εντύπωση ότι μετά που θα έχει φύγει ο θόρυβος με την εφαρμογή του noise reduction έχει κάπως αλλοιωθεί η ποιότητα του ήχου. Ακούγεται μια μικρή παραμόρφωση, κάτι σαν συριγμός. Γνωρίζεται κάτι γι αυτό? Αυτό που είπε ο άλλος φίλος Νομίζω πως με αυτή τη ρύθμιση δεν γίνεται τίποτε. Όταν το ξετσέκαρα δεν λειτουργούσε το μικρόφωνο καθόλου. Δεν γινόταν εγγραφή.
  4. Το μιικρόφωνο που γράφω είναι πολύ απλό. Ένα συνηθισμένο. Ως πρόγραμμα ηχογράφησης έχω χρησιμοποιήσει το Cool Edit Pro v1.1 και το soundforge. Όταν αφαιρώ το noice μειώνεται γενικά η ένταση του ήχου χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα?
  5. Συγνώμη για την Ερώτηση αλλά είμαι άσχετος! Όταν κάνω ηχογράφηση με το μικρόφωνο του υπολογιστή ακούγεται έντονα μετά ένα βουητό παράλληλα με τη φωνή. Μου χρειάζεται όμως να φτειάξω καθαρή ηχογράφηση για να ανεβάσω μετά κάποιες ψυχολογικές ομιλίες στο Διαδίκυο μεταβάλλοντας σε mp3. Ξέρετε πως μπορώ να ηχογραφήσω καθαρά χωρίς αυτό το συνηθισμένο βουητό? Δεν είναι από το περιβάλλον είναι σαν να τον κάνει το μηχάνημα μέσα. Και σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο (επαρχιώτικου σταθμού με μέτρια μηχανήματα) που επιχείρησα ηχογράφηση πάντα υπήρχε το βουητό, αν και λιγότερο. Θέλω όμως να ηχογραφώ καθαρά στο PC. Έχω κάρτα ήχου soundbluster 5, 1. Τι πρέπει να αλλάξω? Μικρόφωνο, κάρτα ήχου ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απάντηση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου