Προς το περιεχόμενο

fender_crunch

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    fender american deluxe stratocaster, roland cube , yamaha cgs 111s

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή fender_crunch

0

Φήμη

  1. electro harmonix memory man !!! η vox time machine.Πολλοι λενε καλα λογια και για line 6 το οποιο ειναι οτι καλυτερο σε digital delay.
  2. Οταν παιζεις μαυτην την κιθαρα συνειδητοποιεις οτι το μεξικο βγαζει αξιολγα κομματια κατα καιρους. Τοσο ο ηχος οσο και το παιξιμο μοιαζουν με πολυ ακριβοτερης κιθαρας μειντ ιν usa.Καλοπαιχτη ! Κουκλα η στρατο !
  3. εγω τον ρολαντ κιουμπ τον θεωρουσα οτι καλυτερο σε τρανσιστορ που να φανταστω.Γιατι ομως μονο ο μπριτζ βγαζει καλο ντιστορσιον?
  4. Η fender american deluxe stratocaster μου φοραει scn,έχω αρχίσει όμως να απογοητεύομαι.Μερικές φορές θέλω vintage fender ηχο αλλες distortion γεματο και κανενας απο αυτους δεν βγαινει ωραία. Σε DISTORTION μαλιστα μονο ο bridge ακουγεται ικανοποιητικος. οποιοςσδήποτε άλλος συνδυασμός μαγνητών ακούγεται χάλια.Ποσο μαλλο με το s1 ακουγεται μουντος.Χρειάζομαι αλλαγη μαγνητών η μηπως ο roland cube μου σκοτώνει τους μαγνήτες ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου