Προς το περιεχόμενο

xribene

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή xribene

0

Φήμη

  1. παιδια ενας φιλος , μου πουλαει αυτα http://www.thomann.de/gb/oktava_mk_01201_mkiimatched_pair.htm 150 ευρω . τα χει χρησιμοποιησει ελαχιστες ωρες ? τι λετε ? μου φαινονται φοβερη ευκαιρια και απ οσο βλεπω ειναι ολοι ικανοποιημενοι μαζι τους ? πιστευετε οτι αν επαιρνα και καποιον προενισχυτη μεχρι 100 ευρω θα ειχα διαφορα απο τους προενισχυτες της καρτας μου ?
  2. σ ευχαριστω . δυσκολο αυτο με το διπλο γραψιμο . ριψοκινδυνο μου ακουγεται . σκεφτηκα αυτο με τα 2 μικροφωνα για να κανω στερεο ηχογραφηση α-β να γραψω και την αισθηση της ταστιερας . απλα αν καποιος εχει δοκιμασει κατι παρομοιο να μου πει αν θα παιρνε καποιο πακετακι για στερεο ηχογραφηση η με τα ιδια λεφτα ενα μικροφωνο για mono . και γενικα αν καποιος αλλος εχει μια αλλη αποψη επι του θεματος ειτε για την καρτα ηχου ειναι για μικροφωνα θα μαι χαρουμενος να την ακουσω :)
  3. ωστε λες να μν ασχοληθω με λαμπατους σ αυτες τις τιμες . η καρτα που μου λες ειναι αυτη http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3783 η αυτη? http://www.xe.gr/mousika-organa/kartes-ixou-mousikon-organon|ad-40407183.html ωραιο το μικροφωνο το ειχα δει και πιο παλια . θα το σκεφτω παλι . γι αυτα εδω τι λες ? http://www.thomann.de/gr/se_electronics_se_1a_stereo_set.htm προφανως το καθενα ξεχωριστα ειναι χειροτερης ποιοτητας απο ενα που πουλιεται μονο του στην ιδια τιμη αλλα μηπως το γεγονος οτι θα ηχογραφω στερεο να ισοσταθμισει την ελλειψη ποιοτητας .
  4. Χαιρετω την ωραια παρεα ! παρακολουθω το σαητ παρα πολυ καιρο και γραφω πρωτη φορα . Οπως λεει και ο τιτλος θα θελα να κανω μια καλης οσο γινεται ποιοτητας ηχογραφηση κλασσικης κιθαρας με τα λεφτα που διαθετω. εχω διαβασει ολα τα παρομοια θεματα και θα θελα να μου πειτε την αποψη σας και να κανω καποιες ερωτησεις . καταρχας να μιλησω για τον εξοπλισμο μου . 1) λαπτοπ i5 me 4g μνημη , 2) μονιτορ ηχεια http://www.thomann.de/gb/maudio_av40_studiophile.htm 3)και μια καρτα ηχου μονο με ενα jack για ηχογραφηση ηλεκτρικης η οποια συντομοταταθα αναβαθμιστει στην http://www.thomann.de/gb/tascam_us144mk2.htm το budget μου ειναι μεχρι 350 ευρω μαζι με την καρτα . οποτε χονδρικα 250 ευρω για μικροφωνο και προενισχυτη που θα μου πειτε εσεις αν χρειαστει ειχα δοκιμασει σε ενα στουντιο πιο παλια ενα μικροφωνο ενισχυομενο απο λαμπατο προενισχυτη και ομολογω αυτη η ζεστασια του μ αρεσε πολυ . το ερωτημα μου ειναι αν μπορω με τα λεφτα που διαθετω να επιτυχω αυτη τη ζεστασια της λαμπας . εχω διαφορα στο νου μου . 1) λαμπατο μικροφωνο http://www.thomann.de/gr/mxl_9000.htm 2) Oktava MK012-01 http://www.thomann.de/gr/oktava_mk_012_01_movie_set_black.htm σ αυτα τα μικροφωνα αξιζει να τους βαλω καποιο προενισχυτη λαμπατο η μη ? για παραδειγμα http://www.thomann.de/gr/behringer_mic200_tube_ultragain_preamp.htm η http://www.thomann.de/gr/art_tube_mp.htm . η να χρησιμοποιησω αυτους που θα χει η καρτα ηχου ? εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε η να σχολιασετε κατι σ αυτα που ειπα ? ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου