Προς το περιεχόμενο

ASTAKOS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ASTAKOS

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις απαντήσεις. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Τελικά το modification επιβεβαιώθηκε (είπα να τον ανοίξω απο περιέργεια) Για τον διακόπτη του STANDBY έκανα λάθος εγώ :-[, είναι όπως τα λέει ο myster_maze (και οι δύο πάνω). Για πείτε βρε παιδία και κανα Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα για λυχνίες γιατί αυτές πρέπει να είναι στον ενισχυτή πάνω απο 10 χρόνια μπορεί και παραπάνω. Πάρτε και μια φωτογραφία απο τo modification και περιμένω σχόλια.
  2. Superfunk ευχαριστώ για την απάντηση Κάτι τέτοι πίστευα οτι έπαιζε . (Μια λάμπα λιγότερη & περισσότερο headroom . :P) Τι ενοείς με το "σκοτωμενοι" ?
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά οι απορίες συνεχίζονται και τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιό περίεργα. Λοιπόν tube amp experts βοηθήστε να καταλάβω πως γίνεται αυτό γιατί δεν έχω μυρωδιά: Χθές έβγαλα την ανορθώτρια λάμπα και είπα να δοκιμάσω αν ανοίγει και ο ενισχυτής άνοιξε κανονικά και τον έκλεισα στα καπάκια για να μην κάνω καμιά ζημιά. 1 -Γιατί ο ενισχυτής δούλεψε χωρις την ανορθώτρια λάμπα? 2 -Παίζει να έχει γίνει κανένα modification στον ενισχυτή και να κάνει με κάποιον άλλο τρόπο το εναλασώμενο ρέυμα σε συνεχές? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει ... σε καμιά βδομάδα λέω να τον πάω σε τεχνικό. -Το άλλο κουλό είναι οτι ο ενισχυτής ανάβει μόνο όταν γυρνάω το AC SWITCH είναι στο ON και το STANDBY SWITCH όταν γυρνάει στο STANDBY αυτό το έκανε απο τότε που τον πήρα .
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. KostasP Το χαρτάκι μέσα στον ενισχυτή είναι ξεθωριασμένο Το ακριβές μοντέλο (τι κυκλωμα χρησιμοποιεί) δεν μπορώ να το βρώ, βρήκα μόνο οτι είναι τις σειράς του 1970 (A 13950) aldebaran1986 Όταν λές το τύλιγμα του μετασχηματιστή τροφοδοσίας τι ενοείς; Το τρέμολο λειτούργησε με παρόμοια πατέντα απο αυτή που ανέφερες.
  5. Καταρχήν χαίρετε και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος χρήστης στο forum και πρόσφατα κάτοχος ενός fender vibrolux reverb του 1970, Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός λόγο του ότι είναι ο πρώτος μου λαμπάτος ενισχυτής και δεν έχω καμία εμπειρία με λαμπάτους θα ήθελα να κάνω τις εξής ερωτήσεις. Τι λάμπες παίρνει ο συγκεκριμένος ενισχυτή; Γιατί νομίζω ότι η λάμπα για το rectifier δεν λειτουργεί, είναι μια mesa engineering 5U4G. Πάντος όλες οι άλλες λάμπες λειτουργούν (δηλ. τις βλέπω αναμμένες) εκτός από τη λάμπα του rectifier. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν το τρέμολο ανοίγει και κλείνει μόνο με τον ποδοδιακόπτη , γιατί όταν γυρίζω τα knobs για το τρέμολο δεν κάνουν κάτι και δυστυχώς δεν έχω τον ποδοδιακόπτη . Ο ενισχυτής κατά τα άλλα είναι απόλυτα λειτουργικός. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου