Προς το περιεχόμενο

Rainbow6

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα

Συμμετοχή Rainbow6

0

Φήμη

  1. Παιδιά, όντως με τους διπλούς κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο. Σε συνδυασμό με το NR (ευχαριστώ Earendil) το οποίο το ξανακοίταξα και είχα κάνει save στο 6 αντί για το 10 (ασχολίαστο....), ο βόμβος σχεδόν εξαφανίστηκε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τον χρόνο και την βοήθεια σας. Καλές μουσικές!! :D
  2. Φίλε gmw, δυστυχώς μου το έκανε και πρίν. Μήπως φταίνε οι μαγνήτες της Fender?. Γιατι ο βόμβος είναι πολύ έντονος και δεν πιστεύω μια τέτοια πεταλιέρα να παρουσιάζει κάτι τέτοιο.
  3. Στο output έχω amp για ενισχυτή και line για κονσόλα.
  4. Φίλε Earendil, το NR το έχω τέρμα σε όλους τους ήχους, αλλά συγκεκριμένα σε αυτά τα modelling ο βόμβος είναι απίστευτος. Άν βοηθά, χρησιμοποιώ μια Fender Telecaster μεξικάνικη.
  5. Το ηχείο δεν τρέμει Miktas, απλά ακούγεται πολύ βόμβος.
  6. Φίλε kkmspm εννοείς το FX LOOP της πεταλιέρας?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα μια Vox Tonelab SE. Φτιάχνοντας κάποια δικά μου presets (με αρκετά εφέ θα έλεγα!), μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Στα presets που χρησιμοποιώ τον ενισχυτή UK Modern ή Us Higain, έχω πάρα πολύ βόμβο σε σημείο που δεν ακούγονται καθαρά αυτά που παίζω (χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο ενισχυτή γιατί θέλω λίγο distortion στον ήχο μου). Ρύθμισα τις εντάσεις με τα gain-volume, όπως και τα εφέ, αλλά ο βόμβος παραμένει. Χρησιμοποιώ έναν Fender Blues Junior, ενώ άλλαξα την λάμπα πρόσφατα βάζοντας μια JJAU7. Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων για την βοήθεια.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου