Προς το περιεχόμενο

dimivar

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Korg M3

Συμμετοχή dimivar

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το synth το έγραψα εκ παραδρομής, μετά το post σκέφτηκα ότι δεν είναι synth, αλλά δεν μου άρεσε να το γράψω "find the keys". Πάντως θα τα κοιτάξω τα μοντέλα που προτείνατε, και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας, έχετε κάνει το noiz μια μίνι wikipedia για πλήκτρα.
  2. Γειά σας παιδιά! Μηπως γνωρίζετε αυτό το πληκτράκι ποιό είναι? Την φωτο μου την έστειλε ένας φίλος, που του την έστειλε ένας φίλος(....) που το έχει βρεί για αγορά. Ρωτάω εδώ, γιατί έχω δεί κάτι πόστ στα οποία γνωρίσατε synth από τα φωτάκια, με εξαίρεση ένα κουμπί από καζανάκι...
  3. Αν και δεν είπες περίπου οικονομικά πόσο μπορείς να κινηθείς, αφού θες ΚORG όχι για λαϊκά και πιό καινούργιο μοντέλο από το Triton LE γιατί δεν κοιτάς αντί για το OASYS το M3? Studio και Live όργανο με sampler και πολύ καλούς ήχους. Η μόνη σοβαρή έλλειψη για ροκ ήχους είναι η έλλειψη ενός Hammond ME faders (αν και έχει ένα σωρό ήχους Hammond), αλλά κυκλοφορούν δωρεάν λύσεις γι αυτό το θέμα. Άντε και η μη αποθήκευση των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ samples (πρέπει να τους κάνεις load μετά την εκκίνηση) To73ρι το βρίσκεις καινούργιο σε πολύ καλή τιμή. Αλλιώς μπορείς άφοβα να κοιτάξεις και άλλη εταιρία.
  4. Quik Lok QL/642 http://www.quiklok.it/viewdoc.asp?co_id=80234&pid=82362 Το M3-88 μου και ένα 61-midi keyboard από πάνω είναι σταθερά και δεν κουνάνε ακόμη και όταν παίζω όρθιος και η βάση είναι σχεδόν σε όρθια θέση με ελάχιστο εμβαδόν για στήριξη του βάρους των περίπου 32 κιλών. Σε καθιστή θέση μπορώ να ανέβω πάνω στα πλήκτρα και πάλι να μην κουνήσουν εκατοστό. Ο κατασκευαστής προβλέπει 120 (!) κιλά βάρος. Τώρα τελευταία μου έχει γυαλίσει η K&M Omega http://produkte.k-m.de/en/product?info=298&x78419=g6vbuh0h3vgundd1f4foi53342 (με την επέκταση για δεύτερο keyboard) κυρίως για τον χώρο που προσφέρει για pedals.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου