Προς το περιεχόμενο

nickpap

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nickpap

0

Φήμη

  1. εφόσον εχω πολύ ψωμί ακόμη, περιμένω απο τους ειδικούς να προτεινουν το κατάλληλο αλευρι ή καλύτερα, τα κατάλληλα σιτηρά, έτσι ώστε να γίνει το ψωμί.
  2. Γεια σας. Πέρασα φέτος φοιτητης και στο σαλόνι του διαμερίσματός μου θέλω να βάλω ηχεία σε διάφορες θέσεις, έτσι ώστε να ακούγεται "στερεοφωνικά" (το λέω σωστά;;) ο ήχος. Παλιά, όταν εμενα με τους δικούς μου, είχα αγοράσει δύο ηχεία για pc, το ένα είχε και έναν μικρό ενισχυτή, με καλώδιο με καρφί μικρό για συνδεση. τα άνοιξα και συνέδεσσα παράλληλα άλλα 4 ηχεία( 2 στο left, 2 στο right)... Θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο όμως θέλω να κατασκευάσω εγώ ενισχυτή, και να συνδέσω τα ηχεία ( 6 στον αριθμό, νομίζω, χωρίς να ξέρω ποια θα είναι subwoofers κτλ. Βασικά τι στο ... ειναι τα woofers, subwoofers etc???). Θέλω να καλύψω ένα χώρο 20 τ.μ. Πόσα watt ενισχυτή θα φτιάχνατε;; Υ.Γ. Και τα ηχεία θα τα κάνω μόνος μου, εννοείται..
  3. Γεια σας. Ασχολούμαι με την (ηλεκτρική) κιθάρα εδω και 5 χρονάκια αρχίζοντας με την αγορά μια ς yamaha. 150 ευρώ απ τον Νάκα. Πλέον, θέλω-χρειάζομαι μια σαφώς καλύτερη κιθάρα και ψάχνω ιδιαίτερα κιθάρες με μαγνήτες HSB.. Ασχολούμαι με την πανκ ροκ σκηνή, αλλά παιζω και Ska, reggea κομμάτια Και έχω και μια "λατρεία" για τις stratocaster.. Και για τα τρέμολα τους :P Σας παραθέτω μερικές κιθάρες για να μου πείτε την άποψή σας ως ειδικοί. 1.http://www.thomann.de/gr/fender_blacktop_stratocaster_hsh_bk.htm Αυτή μου αρέσει πιο πολύ για το χρώμα θα λεγα :P 2.http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_lone_star_strat_rw_3ts.htm Σε αυτήν μου κίνησε το ενδιαφέρον ο Seymor Duncan αλλά και το χρώμα. 3.http://www.thomann.de/gr/fender_modern_player_strat_hs_b_stock.htm όπως επίσης και οι εξής μεταχειρισμένες: 4. http://smart.noiz.gr/details.php?id=155315 έχει διπλό Haussel ( ούτε και ξέρω τι ειναι και είναι καλός :p any help??? ) 5.http://smart.noiz.gr/details.php?id=149869. φοβερή!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου