Προς το περιεχόμενο

AvadoN

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή AvadoN

0

Φήμη

  1. Αρχικά είμαι από Θεσσαλονίκη, δεύτερον όταν η παραγγελία είναι 35 ευρώ περίπου τα 20 ευρώ μεταφορικά είναι αρκετά, σχεδόν διπλάσια τιμή. Όσον αφορά τα items, η τσάντα που θέλω να πάρω κοστίζει μόνο 18 ευρώ @ thomann: http://www.thomann.de/gb/thomann_gigbag1_western.htm με 20mm padding, που για την τιμή είναι πολύ καλά. Αντίστοιχα σε τοπικό μαγαζί παρόμοια τσάντα θα έλεγα, κοστίζει 41 ευρώ: http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=133934 ( http://www.ritter-bags.com/index.php?id_range=&id_type=8&id_model=2&id_art=125 ) 23 ευρώ διαφορά δεν είναι και λίγα, και διαφορά στην τιμή υπάρχουν και στα υπόλοιπα π θέλω να πάρω, σίγουρα μέσω ιντερνετ θα μου κοστίσουν αρκετά λιγότερα!
  2. Καλησπέρα noiz Κοινότητα, θέλω να αγοράσω μέσω του thomann, μια gig bag, ένα capo, μια ζώνη και χορδές, συνολικά δηλαδή περίπου 35 ευρώ, υπάρχουν άτομα να μαζευτούμε 4-5 άτομα για να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου