Προς το περιεχόμενο

leonvcross

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Omega Lexicon sound card
    M-audio sm pro audio MC01 Condenser Microphone

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή leonvcross

0

Φήμη

  1. Γεια σας,ψαχνω ενα καλο στουντιο για ηχογραφηση φωνης και μαλλον και μιξη καποιων κομματιων στην Καλαματα. Δεν βρισκω κατι μεσω google... μηπως γνωριζει κανεις καποιο στουντιο?
  2. Αν κανω το κομματι πιο ψηλο που πιστευω θα το λεω και πιο ανετα θα ειναι καλυτερα?
  3. philippos_encore Eυχαριστω για το πολυ χρησιμο σχολιο σου. Οταν λες μια μπαντα παρασαγγας βαρυτερη απο την φωνη τι εννοεις? Ειναι το κομματι πολυ χαμηλο δλδ δεν ταιριαζει με την φωνη? θελει μια πιο χαμηλη φωνη? να το κανω να χει πιο ψηλες νοτες δλδ? οταν λες το περιβαλλον της ορχηστρας τι εννοεις? ??? οταν λες τον τροπο που τραγουδαω? δλδ να τραγουδησω πιο χαμηλα με περισσοτερο ''βαθος''? τι ακριβως να κανω? Βοηθησε με λιγο σε παρακαλω αν εχεις χρονο...
  4. degdekis H αληθεια ειναι οτι με αγχωνει το recording δεν το χω συνηθισει... Δευτερη φορα ηχογραφηθηκα... φωνες?? εννοεις να κανω copy το τρακ και να παιζει διπλα 'η τριπλα με καποιο Panning 'η να κανω πολλα takes και να διαλεγω τα καλυτερα? superfunk Compression βαζω εχει καποια Preset το προγραμμα και παιζω με αυτα.. eq συνηθως τονιζω τα ψηλα αναλογα με το τραγουδι ή κανω μικρορυθμισεις... Να ρωτησω κατι ? το izotope nectar το ξερει κανεις?το χει δοκιμασει?
  5. Περα απο τα εφφε που εχει το καθε προγραμμα εχει καποια διαφορα καθοριστικη? δλδ αν παρω την μιξη μου ετσι οπως ειναι και την ριξω στο cubase θα ειναι με την μια αισθητα καλυτερη? 'η απλα το cubase ως εππαγγελματικο εχει καλυτερα εφφε?
  6. Με ενα για αρχαριους! (magix music maker 2013) Ειναι λιγο οτι ναναι. Ειχα δοκιμασει cubase μα μου φανηκε πανδυσκολο και δεν ειχα το κουραγιο να κατσω να το μαθω...
  7. mariostz Ναι βασικα ειναι μονο για αυτα τα 13 τραγουδια που εχω κανει μεχρι στιγμης...μετα βλεπουμ εχω ιδεες και για αλλα φυσικα αλλα βλεπουμε... Δυστυχως αν και ασχολουμαι πολυ με υπολογιστες δεν εχω το κουραγιο να κατσω να μαθω μια καινουργια ''επιστημη'' που απο οτι εχω μαθει ειναι η μιξη/ηχογραφηση...εχω διαβασει μερικα πραγματα, εχω παρει καποια βιβλια/περιοδικα και ξερω ας πουμε τα πιο βασικα π.χ. να κανω pan τις κιθαρες, πως λεγονται τα διαφορα εφφε και τετοια αλλα μεχρι εκει... Θα προτιμουσα να δινω αυτο το χρονο στο να γραφω τραγουδια/στιχους και να εξασκω την φωνη μου που και αυτη θελει δουλεια... Ευχαριστω για το καλο σου σχολιο για την προφορα!Αυτο ακριβως κανω...! Μ'αρεσουν παρα πολυ τα αγγλικα απο μικρος.Εχω 2 proficiency(αν και αυτο δεν λεει κατι απο πλευρα προφορας) Βλεπω και συνεχεια σειρες στα αγγλικα χωρις υποτιτλους και φυσικα videogames...Θα τα σπουδαζα κιολας,μα αλλαξα γνωμη και πηγα για φιλολογος τελευταια στιγμη!
  8. Atreu73 Ειδα μερικα βιντεο του παιδιου αυτου τωρα και μπορω να πω πως βοηθα πολυ....! Δυστυχως παρολο που θα με βοηθαγε να κανω ελληνικα δεν μου βγαινουν..οι στιχοι μου μου φαινονται γελοιοι στα ελληνικα γιατι μαλλον δεν εχω συνηθισει... (δεν ακουω καθολου ελληνικα) Στα αγγλικα οι λεξεις ειναι και μικροτερες και λες πιο πολλα πραγματα σε ενα κομματι. Πρεπει να ξερεις και καλα την γλωσσα βεβαια,εγω παντα τα γουσταρα τα αγγλικα... superfunk Χαχα καταλαβαινω...βραστα πολυ πολυπλοκα! μηπως ξερεις κανενα καλο στουντιο να προτεινεις?ειμαι φοιτητης στην καλαματα και στο ιντερνετ δεν βλεπω κατι...κανονικα μενω πειραια... καλο--εννοω κυριως καλα παιδια να σου πω την αληθεια να σου δινουν θαρρος μην σε κοιτανε με μισο ματι και να μην μπορεις απτο το αγχος σου να πεις μια νοτα...γιατι ειμαι και αγχωδης τυπος :)
  9. Επισης για ηχογραφηση 13 τραγουδιων ποσα χρηματα θα βγαινει περιπου?
  10. Atreu73 H προφορα ειναι ενα θεμα..για να την ασκω καταναλωνω ενεργεια που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για την βελτιωση της ερμηνειας... Μπορεις να μου στειλεις καποιο καλο λινκ για αυτα που λες?
  11. φιλε superfunk μπορεις να μου πεις εσυ μερικα βασικα πραγματα αν θελεις :)
  12. Χμμ Να ρωτησω και κατι αλλο? Μηπως συμφερει καλυτερα να ηχογραφησω φωνη σε κανα στουντιο και να μην παλευω με τα εφφε μονος μου? 'Η δεν αξιζει το χρημα? (ποσο βγαινει περιπου?)
  13. Το βαζω αναλογα με την περισταση συνηθως επεξεργαζομαι τα preset του προγραμματος και καταληγω γυρω στο 30% τις πιο πολλες φορες...και εγω πιστευω πως η φωνη πρεπει να ναι μπροστα μα φοβαμαι μην το παρακανω και συνηθως το κανω μισο μισο...
  14. Οριστε και μια προσπαθεια απο το ρεφρεν... memoria_REFREN.MP3
  15. Εννοεις σαν performance? Καλα ναι σιγουρα :( Εχω σκεφτει για μαθηματα αλλα δυστυχως no money...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου