Προς το περιεχόμενο

dimitris1973

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dimitris1973

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Το δοκίμασα αλλά το πρόβλημα ακόμα υφίσταται. Κάτι τελικά πρέπει να γίνεται με το Logic. Μετά από Format και εκ νέου εγκατάσταση το πρόβλημα λύθηκε. 1000 ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σε όλους. Μία απορία σχετικά με το Logic. Όταν ηχογραφώ με μικρόφωνο φωνή ή κάποιο όργανο και προσθέσω reverb ενώ πριν ξεκινήσω να ηχογραφώ ακούω κανονικότατα μόλις ξεκινάω την ηχογράφηση ακούγεται ο ήχος στα ακουστιικά περίεργα δλδ διπλός αν μπορώ έτσι να το πω. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Γεια σε όλους. Ήθελα σας παρακαλώ πολύ τα φώτα σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχετικά με θορύβους στα μόνιτορ. Εξηγώ αμέσως τι εννοώ. Δουλεύω σε i mac με την m-audio profire 2626 και ως μόνιτορ χρησιμοποιώ Yamaha HS 80. Πριν ακόμα ανοίξω οποιοδήποτε πρόγραμμα ακούγονται θόρυβοι οι οποίοι προκαλούνται από τον επεξεργαστή και τον σκληρό δίσκο υποθέτω. Υπάρχει δυνατότητα να μην ακούγεται κανένας θόρυβος από τα μόνιτορ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου