Προς το περιεχόμενο

DeePost

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή DeePost

0

Φήμη

  1. DeePost

    Ejekt 2014

    Καλησπέρα, θα ήθελα να μιλήσω για το Ejekt Festival 2014, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Κατ'αρχάς, το εορταστικό Ejekt (10 χρόνια) ήταν μία φανταστική διοργάνωση, πάρα πολύς κόσμος (ξεπέρασε τα 10.000 άτομα!), φοβερός χώρος, εξαιρετικά συγκροτήματα! Το πρόγραμμα περιείχε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της indie και post punk μουσικής σκηνής, όπως οι Editors (που μετράνε 9 χρόνια πλέον στο κουρμπέτι), οι εξαιρετικοί Kasabian, οι White Lies (που αδικήθηκαν βεβαίως λίγο, έπαιξαν με ντάλα ήλιο...) και ο θρύλος της minimal techno μουσικής Paul Kalkbrenner, ο οποίος, αφού είχε εμφανιστεί στο ελληνικό κοινό τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στο Reworks Festival στη συμπρωτεύουσα, φέτος, εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο κοινό και fans του με το εξαιρετικό dj set του! Και αφού κατευθυνθήκαμε στην Πλατεία Νερού νωρίς νωρίς για να προλάβουμε και τους White Lies, ήρθε η έκπληξη του φεστιβάλ. Ένα εξαιρετικό συγκρότημα που άγγιζε την τελειότητα και την σκηνική παρουσία μεγάλων και καταξιωμένων συγκροτημάτων, εμφανίστηκε στο διπλανό stage (μάθαμε αργότερα ότι πρόκειται για τους Θεσσαλονικείς BrightSide) ως νικητήριο συγκρότημα του RedBull Bedroom Jam. Φοβεροί, ξεσήκωσαν το κοινό (και εμένα τολμώ να πω) και μας έκαναν να κουνιόμαστε στο ρυθμό των indie / post punk κομματιών τους, αξίζει να τους ακούσετε (λινκς παρακάτω). Ύστερα, εμφανίστηκαν στο main stage, oi White Lies, no comments guys! Εξαιρετικοί, φοβερή επικοινωνία με το κοινό, απλά εξαιρετικοί (τους είχα δει και στο Βερολίνο, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από το τέλειο!). Αργότερα, οι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Ελλάδα, Darkside, το πρότζεκτ 2 φοβερών καλλιτεχνών, Nicolas Jaar (ναι τον γνωστό!) και τον φοβερό Dave Harringhton! Αποκορύφωμα της βραδιάς (φυσικά μετά τους Βορειοελλαδίτες) οι Editors! Tom Smith και σία Α.Ε. συνεπήραν πραγματικά το κοινό! Papillon, sugar και αλλες υπερκομματαρες μας εκαναν να λαχανιάσουμε! Το αρνητικό της βραδιάς: φύγαμε στους Kasabian, oh God!! Checkάρετε αμέσως! (αξίζει) (BrightSide) https://www.facebook.com/BrightSideTheBand και οι θεοι Editors... Πολύ λίγα αυτά που έγραψα, ίσα ίσα που πρόλαβα, ελπίζω να επανέλθω!
  2. Εδώ το φρέσκο πράμα παιδιά! Ακούστε πρώτοι το νέο κομμάτι του Αυστραλού DJ και παραγωγού Airwolf! Ορίστε, το τελευταίο του κομμάτι, μαζί με ένα πιο παλιό, εξίσου καλό, σε ύφος Funky House, Disco House και Nu Disco-Indie Dance για να χορεύετετε μέχρι το πρωί! http://www.youtube.com/watch?v=BEl023zH6gM Απόλαυση!
  3. 1st Lull Festival | Railway Station, Drama | 16.09.13 Στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 γεμίζουν με κάρβουνο οι μηχανές του 1ου “Lull Festival” στη Δράμα. Εκκωφαντικοί ήχοι τρένων και ατμόσφαιρες στολισμένες με βρώμικους ήχους παλαιότερων δεκαετιών… To “Lull“ δεν χαρακτηρίζεται με λέξεις… Προκύπτει από βιώματα, εναλλακτικές ιδέες και ιδιότροπες φυσιογνωμίες… Alternative Rock απογειώσεις, Post-Punk εκρήξεις, Grunge επαναστάσεις, Dark Old school Electro Vibes και Pure Rock n’ Roll φρεναρίσματα σε μια βραδιά «αφύπνισης» ονείρων… Ναι, αυτό ήταν το "Lull Festival". Ένα φεστιβάλ που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στις 16 Σεπτεμβρίου και θα μπορούσα να πω ότι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα εξαιρετικό φεστιβάλ, μια πολύ ωραία διοργάνωση, μια φοβερή ατμόσφαιρα. Τέσσερα τοπικά και μη συγκροτήματα βρίσκονταν στο κυρίως πρόγραμμα του φεστιβάλ, αλλά και άλλες ιδιαίτερες δημιουργίες, ταυτόχρονα με το live, όπως οι “Αυτοσχεδιασμοί σε πανί” ή ο “Σύγχρονος χορός”. Για περισσότερες πληροφορίες για το εξαιρετικό αυτό φεστιβάλ επισκεφτείτε τα παρακάτω λινκς: http://www.stardustradio.gr/1st-lull-festival-drama-16-sept/ https://www.facebook.com/LullFestival Εδώ, μια πρώτη γεύση του Lull 2013 από τα μάτια του Σταύρου Καλτσίδη..: http://www.youtube.com/watch?v=tzN9VoGXUMo Kαι εδώ δείτε πρώτοι κάποια videos που ανέβηκαν, από το συγκρότημα Jonny Nel, νομίζω θα ανέβουν και κάποια ακόμα αποσπάσματα από τα υπόλοιπα γκρουπ και από τις υπόλοιπες δράσεις! http://www.youtube.com/watch?v=ZNSEbDoCIKE
  4. DeePost

    Time Goes By + Electronica

    Πολύ ωραία και τα 2, ειδικά το Electronica, μπράβο!!
  5. KlangKuenstler - An Epic Man (Original Mix) Το νέο κομμάτι του γνωστού πλέον καλλιτέχνη στην ευρύτερη σκηνή της House μουσικής, KlangKuenstler! Ακούστε το πρώτοι μόνο εδώ, όποιος μπορεί like, share και re-share. Όσοι μπορείτε βοηθήστε να κάνω γνωστό το κανάλι μου, και να προωθήσω τους καλλιτέχνες και τα κομμάτια τους! Ακούστε το πρώτοι εδώ!
  6. Καλησπέρα για ακόμη μια φορά! Ακούστε εδώ το καινούριο μου upload, το remix της πασίγνωστης Maya Janes Cole, στο Free της Emeli Sande! http://www.youtube.com/watch?v=Jsp9RvsFRAk&feature=youtu.be Enjoy!! ;)
  7. Hey hey! Καλησπέρα και πάλι, ύστερα από συνομιλία με τον Έλληνα DJ και παραγωγό Billka, συμφωνήσαμε στο να ανεβάσω κάποια κομμάτια του στο κανάλι μου. Ρίξτε μια ματιά εδώ (οι εικόνες είναι φτιαγμένες από μένα, ειδικές για την περίσταση! :P) Billka - Lost Memory: και το φοβερό remix του ίδιου, στους κυρίους Nikos Dj Kouris και Dimitris Diamandis στο κομμάτι You Got Love εδώ:
  8. :D Ευχαριστώ! Όντως, το Making Moves είναι τρελή deep house-ιά. Γενικά, η Sleazy Deep, έχει βγάλει κάποια πολύ καλά EPs...
  9. Ωωω, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Να'σαι καλά! :)
  10. Γεια σας και πάλι! Θα ήθελα να σας ενημερώσω και για τα καινούρια μου uploads, στον χώρο της Deep House και της Nu Disco, αλλά και τα αφισάκια (οι εικόνες στα uploads). Αυτά είναι τα τελευταία που έφτιαξα! Καλή ακρόαση! ;)
  11. Ευχαριστώ πολύ φίλε, κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη και αποδεκτή! Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα μεταφερθούν. Να προσθέσω ακόμα, ότι ήταν μια πρώτη προσπάθεια και απλώς πειραματιζόταν με σύνθια και βγήκε αυτή η μελωδία! :)
  12. Χαχαχα, πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου! Ευχαριστώ πολύ, θα του το μεταφέρω!! ;)
  13. Καλησπέρα σας, μόλις ανακάλυψα το εξαιρετικό αυτό σάιτ. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως διατηρώ ένα κανάλι στο youtube με κύρια uploads στην house, deep house και nu disco μουσική (παραθέτω το λινκ παρακάτω), και θα ήθελα μια γνώμη για το καινούριο κομμάτι ενός φίλου μου, το οποίο μόλις ανέβασα. Είναι ένα κομμάτι Deep House, όποιος γνωρίζει καλά από το είδος, αλλά και όποιος θέλει να πάρει μια γεύση, ας πει την γνώμη του! Όποιος θέλει μπορεί και να μου στείλει ένα π.μ. για να ανταλλάξουμε απόψεις! Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ευχαριστώ εκ των προτέρων, ιδού το κανάλι, και το κομμάτι. http://www.youtube.com/channel/UCEDmCoG7mv2YFGEi3GqlmUA
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου