Προς το περιεχόμενο

nb

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nb

0

Φήμη

  1. Ο Laney vc15 ακούγεται καλά αλλά η τιμή του ξεφεύγει κάπως. Οι ΗΤ 1 και 5 ενώ 'οδηγούν' καλά τον ήχο δεν μου άρεσαν τα μπάσα τους. Στα blues και τα jazz κομμάτια δεν ξέρω πως θα τα παν. Μέχρι στιγμής πάντως είμαι στον bugera v22, (λόγω και της τιμής του (τον βρήκα στα 302Euros), σε σχέση με τον Laney vc15). Ίσως τη δευτέρα τον παραγγείλω. Μια τελευταία ερώτηση αν και σας έχω κουράσει. Τους μη λαμπάτους που έχουν περισσότερα 'καλούδια' να τους ξεχάσω; Υπάρχει κάποιος που να αξίζει τον κόπο μέχρι αυτή την τιμή;. Οι line 6 και peavy vypyr δεν μου άρεσαν σαν ήχος, ο Marshall mg30 dfx είχε καλούτσικο ήχο αλλά παντού διάβασα άσχημες κριτικές. ???
  2. Συνεχίζοντας το ψάξιμο για ενισχυτή ηλεκτρικής κιθάρας έπεσα σε "περίεργα" ονόματα όπως Kustom, Axl, ZT.... υπάρχει κάποια γνώμη; Αν έχει κάποιος 'καλό και καθαρό' ήχο, ίσως πάω και σε solid state.
  3. Επειδή δεν φαίνεται η δεύτερη εικόνα στον υπολογιστή μου (κάτι την μπλοκάρει), ποιος τύπος Laney είναι;
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ακόμα ερώτηση πριν την αγορά του ενισχυτή: Εναλλακτική λύση στον Bugerav22; (Για οικιακή χρήση με ... καθαρό ήχο).
  5. Είμαι καινούργιος στην ηλεκτρική κιθάρα. Ενδιαφέρομαι για έναν ενισχυτή 'καλό και καθαρό' ήχο... και κόστος όσο το δυνατό χαμηλό... Κάνοντας μια έρευνα μέσω youtube, μια και στη Μυτιλήνη που μένω δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενισχυτών, κατέληξα στον Bugera v22. Ένα ερώτημα είναι αν έχει έξοδο ακουστικών; Αν όχι πως θα μπορούσε να καλυφεί η συγκεκριμένη ανάγκη; Εκτός από αυτόν, ποιόν άλλο ενισχυτή για οικιακή χρήση μπορείτε να μου προτείνεται;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου