Προς το περιεχόμενο

K_designer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    -

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή K_designer

0

Φήμη

  1. Τι πήρες αν επιτρέπεται ? κανένα λίνκ ? θέλω και εγώ να πάρω αλλα με φοβίζει το ότι δεν ξέρω τι παίζει με τα τελωνειακά από USA
  2. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο , εγώ μπερδεύτηκα με ρετρό διαφήμιση της στο ίντερνετ που έγραφε one-piece fretboard neck !! Τα τάστα της μεξικάνας μήπως ειναι Vintage style frets και όχι vintage ? δεν ξέρω μπορεί να λέω και χαζομάρα άλλα ήταν πιο "ψωμωμένα" από της Γιαπωνέζας, οχι σαν jumbo αλλά υπήρχε εμφανής διαφορά, μπορεί και λόγω φθοράς ... Χορδές να ξαναβάλω 10άρες ή μου προτείνετε κάτι άλλο ? στις στρατοκάστερ μου παίζω με 9άρες και γενικά θέλω μαλακή αίσθηση που στην στρατ λίγο-πολύ, είτε με τα ελατήρια του τρέμολο είτε με το σετ απ γενικά με ενιάρες το πετυχαίνω, στην τελέ δεν ξέρω αν βαλλω 11-12άρες αν γίνεται ..
  3. Επίσης Ξέχασα να αναφέρω οτι η Ιαπωνική έχει Vintage τάστα και σε κάποιους αυτό μπορεί να αποτελεί μείον, εγώ προσωπικά είμαι εξοικειωμένος μαζί τους και τα προτιμώ, δεν κάνω τρελά bends , αντίθετα παίζω πιο ρυθμικά και ψιλό-jazzο-φέρνω και είναι ιδανικά τόσο για μένα, όσο και για τον vintage Χαρακτήρα της.
  4. Λοιπόν σήμερα την απόκτησα την Γιαπωνέζα !! Χθες βρέθηκε ένας γνωστός με μια ίδια μεξικάνικη του 2011 - 2012 (αν θυμάμαι καλά) και τις έβαλα δίπλα-δίπλα, συγκεράσματα ? Λοιπόν τα εξής ΥΠΕΡ: 1. έπαθα πλάκα με την ποιότητα κατασκευής της Γιαπωνέζας , εφάμιλλη Αμερικάνικων οργάνων, παρά την ηλικία της έδειχνε ακριβότερη και πιο προσεγμένη από την Μεξικάνα. Στα φόρουμ στο εξωτερικό πολλοί αναφέρουν οτι η συγκεκριμένη είναι μια από τις καλύτερες τελεκάστερ που έχουν παίξει πότε ! φαντάστηκα θα υπερβάλουν αλλά αν εξαιρέσουμε τους μαγνήτες .. ΝΑΙ αυτή την αίσθηση μου άφησε. 2. Απίστευτο μπράτσο , ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ, δεν ήθελα να την αφήσω απ τα χέρια μου σε σχέση με την μεξικάνα η μέρα με την νύχτα !! Οne-piece maple , για το σχήμα δεν είμαι σίγουρος , η Fender το περιγράφει ως OVAL TYPE, δεν μου φάνηκε όμως σαν το U της μεξικάνας ουτε σαν soft V , πιο πολύ μου έκανε σαν το παλιό C poy είχαν οι Ιαπωνικές στρατ στα 80s, με μια λέξη .. απολαυστικό! 3. Unplugged είχε πιο δυνατό και πιο Bright ήχο από την μεξικάνικη ( η τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε :) δεν είμαι και ειδικός ! ). Δεν περίμενα να ακούγεται τόσο να πω την αλήθεια, ίσως να φταίει οτι εσωτερικά υπάρχει διάφορα στο center block (αν το λέω σωστά) και είναι πιο "αδεια" εσωτερικά. 4. Το βάρος !! είναι πανάλαφρη !! δεν την ζύγισα αλλά στο ίντερνετ είδα ότι παίζουν κάτω από 3 κιλά , 2.6- 2.8 αν αληθεύει αυτό που λένε. Και το εξής ένα ΚΑΤΑ : 1. Οι μαγνήτες της ! δεν είναι τόσο χάλια που να μην ακούγονται αλλά της μεξικάνικης μου άρεσαν αρκετά σε ένα blues junior που τις δοκιμάσαμε. Είμαι σε αναζήτηση μαγνητών, έχω αυτούς διαθέσιμους ( http://www.seymourduncan.com/products/electric/telecaster/vintage-output/fivetwo_for_tel/ ) αλλά αν κάποιος έχει κάτι να μου προτείνει από δική του πείρα, είμαι όλος αυτιά. :D :D Τελικά οι Γιαπωνέζοι έκαναν καλά την δουλειά τους .. !!
  5. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, φαντάζομαι το μπράτσο θα είναι περίπου σαν των Ιαπωνικών στρατοκάστερ της δεκαετίας 90 (fender,squier). Αξίζει να αποκτηθεί σε σχέση με μια πιο σύγχρονη Ιαπωνική thinline ? ή μια Μεξικάνικη ? μαγνήτες υπάρχουν να βάλω..
  6. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα , αν και παρακολουθώ λίγο καιρό το Νοιζ δεν έτυχε να πάρω μέρος σε κάποια συζήτηση. θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για την Fender Telecaster Thinline Reisssue '69 -(made in japan) χρονολογίας 1980-κάτι. Είμαι εξοικειωμένος με τα Vintage τάστα. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει (όχι απλά έχει ακούσει) και έχει εμπειρία ας με βοηθήσει με κάποιες πληροφορίες, το μπράτσο επίσης τι σχήμα έχει? C - D - U profile ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου