Προς το περιεχόμενο

drummeriskos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή drummeriskos

0

Φήμη

  1. το πρόβλημα με το να ανοίξω το σετ με βάσεις και ηλεκτρονικό σετ είναι ότι πρέπει σε κάθε πρόβα στο εκάστοτε στούντιο που θα πηγαίνω να κουβαλαω και να στήνω το ηλεκτρονικό σετ.πράγμα το οποίο δύσκολα μπορεί να γίνει σε ένα λάιβ όταν θα πρέπει να ανεβούμε στην σκηνή μετά από ένα άλλο συγκρότημα,έχοντας 5-10 λεπτά στην διάθεση μου για να στήσω.
  2. Καλησπέρα σε όλους παιδιά.Θα ήθελα σας παρακαλώ όποιος έχει σχετική εμπειρία ή γνώση σχετικά με το θέμα να με βοηθήσει.Είμαι drummer σε μπάντα με darkwave μονοπάτια και θέλω να πειραματιστώ βάζοντας ηλεκτρονικούς ήχους σαν προέκταση του φυσικού μου σετ.δηλαδή ένα παίξιμο είτε εναλλάξ, είτε συνδυάζοντας και τα 2! Σε μια τέτοια φάση πρέπει να επεκτείνω το φυσικό σετ με ηλεκτρονικο σετ pads και εγκέφαλο ή μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κάποιο pad όπως της roland το spd ?Να συνυπολογίσουμε ότι οι πρόβες γίνονται σε ξένο στούντιο,και ότι θα πρέπει να μπορώ να το στηρίξω και στα live.ευχαριστώ για τον χώρο και τον χρόνο σας.
  3. αν πάρω σετ με διχτάκια φαντάζομαι είναι πιο ρεαλιστικά σωστά?υπάρχει κάποιο λύση για να μειώσω την ηχορύπανση στον απο κάτω με το διπέταλο?
  4. 1) στο blows out του thomman βρήκα το millenium κάτω από 500 ευρώ. 2)το πουλάει το σετ το παιδί 500 ευρώ ενώ καινούργιο έχει 590. 3)μένω σε πολυκατοικία και δεν έχω καθόλου χώρο αλλά και το practice πρέπει να είναι σιωπηλό. 4) ένα σετ yamaha έχω στο στούντιο του γκρουπ μου αλλά είναι πολύ μακριά και δεν μπορώ να μελετάω εκεί.τώρα μελετάω μόνο σε καρέκλες. Σε ευχαριστώ που απάντησες.οποιαδήποτε άποψη είναι βοήθεια για μένα που είμαι άσχετος με το αντικείμενο
  5. Καλησπέρα σε όλους.Είμαι ντράμμερ ή προσπαθώ τουλάχιστον να είμαι ντράμμερ,με κάποια σχετική εμπειρία,αφού ασχολούμαι πάνω απο δέκα χρόνια.θέλω να αγοράσω ηλεκτρονικά τύμπανα για την εξάσκηση μου,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εν τέλει ποιο σετ μου κάνει,αφού ναι μεν δεν είμαι αρχάριος,αλλά έχω μικρό μπάτζετ σχετικά(600 ευρώ).Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με συμβουλέψει?Το millenium mps-750 το γνωρίζει κάποιος.ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.καλή μουσική συνέχει σε όλους.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου