Προς το περιεχόμενο

djloud

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    ςΕΡ

Συμμετοχή djloud

0

Φήμη

  1. οχι εχω δυο πολυμπριζα οτι να ναι ,να τα βαλω σε ενα ?π.χ pc,equalizer,active sub,active monitors?αναλυτικα (λοιπον απ το pc με usb εχω την καρτα traktor audio 2 που απο εκει με 1 καρφι trs που καταληγουν σε δυο rca συνδεεται στο input το equalizer behringer fbq800 και απο το output με rca που καταληγουν σε xlr συνδεω στο input το sub m audio sbx10 ,και μετα απο το output με xlr σε xlr συνδεω τα esi near08 xperience monitors που ειναι τα δευτερα μου μονιτορ οπως ειπα και παραπανω,τα πρωτα τα m audio bx 8 d2 δοθηκαν σε φιλο και μεχρι να επιστρεψουν εβαλα αυτα!με εκεινα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα παρα μονο καποιες φορες το αριστερο μου εκανε καποιες φορες ενα χσσσ τρεμοπαιγμα σαν να βγαινει ο ηχος απο μεικτη με χαλασμενο ποτενσιομετρο αλλα μετα ολα οκ!)
  2. σημερα εβαλα το δευτερο σετ μονιτορ στο σπιτι και οταν ακουω χαμηλα μουσικη (αναπαραγωγη απ το pc)εχω παρασιτα,τα καλωδια μου ειναι καινουρια,η συνδεση ειναι καρφι trs απο traktor audio2 σε rca σε εκουαλαιζερ,και απο κει rca σε xlr σε ενεργο στουντιο sub και απο κει xlr σε xlr στα ενεργα μονιτορ,μηπως φταιει που τα εχω συνδεμενα ετσι?
  3. καλησπερα σε ολους,μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε πως θα απαλαγω απο τα παρασιτα στα χαμηλα?τα καλωδια μου ειναι καινουρια!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου