Προς το περιεχόμενο

BadRobot

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή BadRobot

0

Φήμη

  1. Όταν χαμηλώνω το volume της κιθάρας ο ήχος γίνεται ψόφιος και μουντός και χάνει μπάσα. Το tone δεν το έχω ποτέ τέρμα, ο ήχος είναι πολύ πριμος και ξυρίζει. Με το ύψος των μαγνητών δεν έχω ασχοληθεί. Θα δοκιμάσω να το αλλάξω.
  2. Dreamdancer επειδή έχω αυτές τις δύο συγκεκριμένες κιθάρες μπορώ να τις συγκρίνω άμεσα. Με την Benton ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο να παίζω καθαρά για τον προφανή λόγο: έχει πολύ μικρότερο output από την LTD. Δεν λέω ότι είναι καλοί μαγνήτες, μόνο ότι είναι καλύτεροι στα καθαρά από τους EMG, τουλάχιστον στον δικό μου ενισχυτή. Όπως βλέπετε δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. Θέλω ένα δοκιμασμένο σετ HSH με χαμηλό output και gain, για όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο κρυστάλλινα καθαρά.
  3. Το που θέλω να κινηθώ καθαριστικά δεν μπορώ να το προσδιορίσω καθόλου. Αυτό που θέλω προς το παρών είναι να πλησιάσω όσο γίνεται τον ήχο ακουστικής κιθάρας χωρίς να πάρω ακουστική. Έχω δοκιμάσει και πετάλι acoustic simulator αλλά το παραπανίσιο gain των EMG παρέμενε. Η κιθάρα είναι LTD M-251
  4. Ποιούς δύο διπλούς και ένα μονό θα μου πρότεινες εσύ με όσο λιγότερο gain γίνεται?
  5. Ο ενισχυτής είναι ο Fender Stage DSP 100. Η Harley Benton είναι Les Paul με διπλούς. Καιρό ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να φτιάξω clean ήχο που να με ικανοποιεί με το συγκεκριμένο συνδυασμό κιθάρας - ενισχυτή. Έχω πειραματιστεί και με EQ πετάλι. Αυτό που θα ήθελα είναι ένα σετ μαγνητών που να έχει παρόμοιο ήχο με αυτό των Harley Benton αλλά χωρίς τα προβλήματα τους (κακή κατασκευή, θόρυβος, ελάχιστο sustain).
  6. Οι EMG έχουν πολύ περισσότερο gain από αυτούς της Harley Benton. Όταν παίζω στο καθαρό κανάλι του ενισχυτή μου ο ήχος της Ltd παραμορφώνει για παράδειγμα στο strumming ενώ της Benton όχι, όσο δυνατά κι αν χτυπήσω τις χορδές. Δυστυχώς ο ενισχυτής μου δεν έχει gain στο καθαρό κανάλι. Επίσης όταν κατεβάζω το gain από την Ltd ο ήχος χάνει και σε άλλα χαρακτηριστικά όπως μπάσα, διαύγεια και γίνεται γενικά αδύναμος, χωρίς χαρακτήρα.
  7. Καλημέρα. Έχω μια Ltd με τρεις μαγνήτες EMG Hz (HSH) και τους έχω σιχαθεί. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα σετ HSH με όσο πιο καθαρό, απαλό και γλυκό ήχο γίνεται? Έχω καταντήσει να παίζω με μια Harley Benton γιατί έχει πολύ πιο καθαρό ήχο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου