Προς το περιεχόμενο

greg76

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Ιδιωτικός υπ.
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή greg76

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια, οφειλω να ενημερωσω οτι το προβλημα μου λυ8ηκε και σας ευχαριστω ολους για τη συνεισφορα σας γιατι πραγματικα με βοηθησατε!!! Η λυση λοιπον ηταν οι SSL-1 oi Duncan ολο το set των 1 (οχι με τον ssl-5 στο bridge). Εκει βρηκα αυτο που εψαχνα σαν ηχο και ειμαι ενθουσιασμενος μιας και η κιθαρα ξαναγινε προεκταση του χεριου μου!!! Για να καταλαβετε , ο ηχος ειναι τοσο τραγανος οσο τα φρεσκα κουλουρια που παιρνει κανεις Σαββατο πρωι στο λευκο πυργο..(και το κουακ ειναι απο παπια που βουτηξε στο καζανι με το σαλεπι-σκετη γλυκα!!!)..με την πρωτη ευκαιρεια θα δειγματισω κατιτις ν ακουσετε κι εσεις. Και παλι σας ευχαριστω!!!!
  2. Για να καταλαβω σωστα ,το value του tonecap θα επηρεασει τον ηχο με το pot τερμα ανοιχτο, ή θα επηρεασει το ευρος των συχνοτητων που θα κοβονται MONO οταν αρχισω να μειωνω το pot?
  3. Οσον αφορα στο Vol πραγματικα δε ξερω και ειναι κατι που το σκεφτομαι απ την αρχη μιας και πανω στην αλλαγη εβαλα το S1 σε 250ρι χωρις ομως να μου κοψει να το μετρησω απο πριν..αλλα δε φταιει αυτο γιατι και με το vol ριχνοντας λιγο λιγο μπορει να αρχιζει να ερχεται σε ανεκτα πριμα lvl αλλα δε κερδιζει τιποτα σε σωμα...Ειναι απλα το στυλακι τους τετοιο που δε μου ταιριαζει. Αυτο υστερα με το πυκνωτακι που λες μου ακουγεται πολλυ ενδιαφερον αλλα με βαζεις σε τρελλο τριπ τωρα να κατσω να δοκιμασω ποσους caps ,εκτος κι αν κανω καμια πατεντα με κανα μινι τρι8εσιο και τους δοκιμαζω τρεις-τρεις...
  4. xaxaxaxaxa φυγε απο το θρεντ μου ρε..δικο μου ειναι..!!!χαχαχαχαχαχαχαχαα
  5. Εγω προερχομαι απο τη heavy σχολη αλλα περνωντας τα χρονια ακουσα κι επαιξα σχεδον ολα τα στυλ..τωρα εχω ηρεμησει πολλυ παντως..εξ ου και το ψαξιμο με τον ηχο. Σπιτι παιζω με το Blackheart to πενταβατο που με 2 καινουριες λαμπιτσες τα σπαει..απο κατω BB+RC+Splash kai gia pio polly drive exw to sanz psa1...πριν λιγο καιρο πηρα και το Riot αλλα την πατησα κι εκει... Live στησιμο δεν ειχα ποτε γιατι παντα μου φερνανε ωραια μαρσαλια κι εβγαζα ολο μου το αχτι πανω τους(if u catch my drift)!!! ...A..!!!...ευχαριστω προκαταβολικα για τα συγχαρητηρια σας μιας και σημερα χτυπησα ενα ταυρακι faded..!!!!!...o αη βασιλης ξηγηθηκε μετα απο τοσα χρονια ατερμονης αλληλογραφιας...
  6. Απο την σελίδα μου στο soundcloud, στο κομμάτι "A Gloomy State of Mind", 2:29-2:58. ;D Πολλυ ωραια θεματα ,εκφραστικο δεξι και μετρημενο επιμελες παιξιμο!! ..σ ωραιος!!!!
  7. Πολλυ ωραιοι και ζουμεροι!!!..τα χουν τα πριμακια τους κι αυτοι απ οτι φαινεται..εχεις κανα κλιπακι με καθαρα?γιατι τσαμπουκα ακουω απ το χερι σου κυριως αλλα δε μπορω ακριβως να καταλαβω στη χροια..τι eq specs εχουν οι van zandt?
  8. Οσο συνεχιζω και το ψαχνω (ειμαι πλεον σιγουρος οτι δεν μου κανουν οι Blackface) ακουω διαφορα σετακια στο tube και αυτο που θελω απο ηχο ειναι πιο κοντα στους Duncan SSL-1. Εχει κανεις σας εμπειρια? ...και χωρις πλακα παιδια παρολο που αγχωθηκα λιγο στην αρχη τελικα ειναι ωραιο ταξιδακι και εμπειρια..αν εξαιρεσεις βεβαια τα βαλε-βγαλε...Θα βγω κερδισμενος ειμαι σιγουρος!!!
  9. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..τωρα εχω κατασταλαξει.Θα τους βγαλω σε αγγελια(για καποιον που να ξερει οτι θελει τους συγεκριμενους) και θα γυρισω στους μανησιους αλλα θα μ ενδιεφεραν και καποιες συγεκριμενες προτασεις απο σας πανω σε αλλα μοντελα τωρα που αρχισε να καθαριζει το τοπιο στο τι χρειαζομαι απο αποψη χροιας,ωστε να ακουσω δειγματα στο νετ και να βγαλω μια ακρη..και παλι ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους!!!!
  10. Ναι ολα οκ απο κολλησεις κλπ..η κιθαρα ειναι στην καλυτερη κατασταση που την ειχα ποτε..εχει κανει εναν πολλυ PRO ηχο μορφης crystal clear και το κουακ της ειναι πλεον πιο τσιγγινο κι οχι τοσο σωματωδες και γλυκο οσο την ειχα συνηθισει με μανησιους στο γλυκο της rosewood μανικακι...κλαψ..λυγμ..ουααααα!!!!
  11. Ναι πραγματι εκατσα κι αχοληθηκα με το υψος και οντως με πολλυ finetuning αρχιζει και στρωνει το πραγμα οπως επισης και με σκοτωμα των μεσαιοπριμων απ τον ενισχυτη αρχιζω και βλεπω διαφορα..αλλα το πιο βασικο μαλλον ειναι το οτι θελει συνηθεια..αποφασισα να μη τους αλλαξω μεχρι να τους συνηθισω..και προς θεου δεν λεω οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους..τ αξιζουν και με το παραπανω απλα με ξενισε που εχασε λιγο την αλητεια της η κιθαρα αλλα πηρε χαρακτηριστικα ποιοτητας που ουτε να τα φανταστω δε μπορουσα... ευχαριστω για τις απαντησεις!!
  12. Καλησπερα παιδια , ειπα πριν λιγο καιρο να κανω μια καλη αναβαθμιση τους μαγνητες στην strat μου μια απλη standard usa κι ετσι αφου ψαχτηκα οσο μπορουσα απο βιντεακια μιας και δεν εχω ευχαιρεια να δοκιμασω καποιους απο κοντα παραγγειλα τους Lollars με αρκετη σιγουρια θα ελεγα..αυτο που ζητουσα ηταν το κατι παραπανω απ αυτο που ειχα στα χερια μου..τους περασα λοιπον και το αποτελεσμα ειναι το εξης..η κιθαρα ανεπνευσε σε ολα τα επιπεδα ,"εσφιξε",και γυαλισε σαν να ηταν οργανο των 2000ε και βαλε... ...αλλα εχασε αρκετο σωμα και εχασε αυτο το λιγο "αερα" που ηταν ολος ο τσαμπουκας της. αυτο που ρωταω ειναι αν καποιος εχει εμπειρια στο θεμα η οποιες αλλες σκεψεις για το τι μελει γεννεσθαι..εγω ειμαι σχεδον αποφασισμενος να γυρισω στους μανησιους μιας και απ οτι βλεπω απο handwired ακριβους μαγνητες(τωρα που ξερω τι κοιταω) ολοι την ιδια δουλεια κανουν ..δινουν πολλα πριμα λογω του random τυλιγματος. ..ουφ ..τα πα και ξαλαφρωσα!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου