Προς το περιεχόμενο

Markos_Entropia

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Markos_Entropia

  1. πραγματικα σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση.. αν και μπορει να μην το πιστευετε .. με βοηθησατε αρκετα.. και ευχαριστω.. την μουσικη δν προκειται να την παρατησω ποτε.. θα κανω τα παντα για να τα συνδιασω..ευχαριστω και παλι!!
  2. Λοιπον..καλημερα..διαβασα αρκετα απο οσα ειπατε.. εγω ειμαι 18αρης που ψαχνεται.. σε λιγους μηνες δινω πανελληνιες.. πραγματικα δν εχω στοχους.. δν θα με ενδιεφερε καποια συγκεκριμενη σχολη.. ανεξαρτητα με το αν ειμαι καλος μαθητης.. η ζωη μ ειναι η μουσικη..μονο με αυτη θα ειμαι χαρουμενος και δν θα γυρισω μετα απο χρονια κοιταζοντας τον ευατο μ στον καθρεφτη να βλαστημαω για τις επαγγελματικες μ επιλογες.. η λυση της sae μου εχει αλλαξει τιε σκεψεις.. πραγματικα ειναι το κομματι που θελω να ασχοληθω.. η μουσικη παραγωγη και οι γνωσεις που θα παρω απο εκει με ενδιαφερουν παρα πολυ.. το θεμα ειναι μετα τι κανουμε.. ακομα σκεφτομαι και να μην δωσω πανελληνιες.. δν εχω το ζηλο για καποια σχολη και πιθανοτατα να την παρατουσα.. η να μιζεριαζα.. i need help.. τι γνωμη εχετε για sae??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου