Προς το περιεχόμενο

Ataksias

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Ataksias

0

Φήμη

  1. http://www.thomann.de/gr/epiphone_nighthawk_custom_reissu_bundle_2.htm ;) Την είχε ίδια τιμή κ ο Καγμάκης αλλά όχι σε αυτό το χρώμα.
  2. Μου ήρθε χτες τελικά.. και από χτες δεν έχει ξεκολλήσει απ' τα χέρια μου :P Ο ήχος έχει το χαρακτήρα που θυμόμουν από το μαγαζί, και σίγουρα δεν φαίνεται για κιθάρα των 300 ευρώ... Μ'αρέσει πολύ ο συνδιασμός slant humbucker/single-coil και mini humbucker/single-coil. Στη συνέχεια θα έβαζα slant humbucker, single coil και τέλος τον mini (μόνος του ακούγεται λίγο μουντός). Αλλά είναι αρχή ακόμα! Χαιρετώ και σας ευχαριστώ για την βοήθεια! Keep rocking!
  3. Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας.. μετά από αρκετή ώριμη σκέψη κατέληξα στη Nighthawk (Fireburst). Τελικά μάλλον θέλω το χρόνο μου στο να βρω τον ήχο μου και αυτή η κιθάρα φαίνεται να βοηθάει ακριβώς εκεί. Με τη συγκεκριμένη μπορώ να πειραματιστώ σε διάφορους ήχους και να ωριμάσω. Αν καταλήξω σε συγκεκριμένο τομέα σε αυτά που θα παίζω η επόμενη αγορά θα είναι και πιο εστιασμένη. Tα καθαρά της μου φάνηκαν απίστευτα για τέτοια κατηγορία, κάτι που θεωρώ σημαντικό μιας και τα βρώμικα χτίζονται πάνω σε αυτά. Ε, κάνει και 200 ευρώ λιγότερα από την Custom Pro, ίσως τα αφαιρέσω από μια μελλοντική αγορά της αντίστοιχης Gibson :P Την περιμένω τέλος της άλλης εβδομάδας, θα μεταφέρω εμπειρίες μετά τις πρώτες επαφές μαζί της! Can't wait... Cheers!
  4. Καλησπέρα στα μέλη, πρώτο thread/post οπότε καλώς σας βρήκα... ας πω κι εγω τον πόνο μου. Σαν παιδι κι εγώ πάντα είχα κόλλημα με τις Les Paul. Πηγαίνοντας λοιπόν να ψάξω για την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα (ασχολούμαι αρκετά χρόνια με ηλεκτρακουστική και πειράζω καμιά φορά τις ηλεκτρικές του αδερφού μου), το δίλημμά μου ήταν ανάμεσα σε Epiphone Standard Plustop Pro (με coil tapping) και Epiphone Custom Pro. Μπαίνω λοιπόν σε ένα μαγαζί, δοκιμάζω την Standard και την Custom (και την αντιστοιχη Gibson, έτσι, για να χαμογελάσει λίγο το φυλλοκάρδι μας), δε μου άρεσε το feel στην Standard και σχεδόν διαλέγω Custom. Εκεί που κάθομαι και μιλάω με το παιδί στο μαγαζί, βλέπω τη Nighthawk κρεμασμένη και τον ρωτάω "μ' αυτήν τί παίζει"; Ε, μου βάζει να παίξω και παθαίνω πλάκα. Ήχος στα καθαρά στακάτος, στα βρώμικα attack. Ο ήχος της Custom δεν ήταν τέτοιος, ίσως λιγάκι πιο γεμάτος αλλά καμια σχέση με την τσαχπινιά της Nighthawk(ειδικά στα καθαρά). Σίγουρα δεν έχει τον όγκο της LP, αλλά ήταν τόσο παιχνιδιάρικος που δεν την άφηνα. Οπότε βγήκα απο το μαγαζί και κατί μέρες τώρα είναι το κεφάλι μου καζάνι. Λεσπολάκια με θεωρούσα αλλά μήπως είμαι Fenderάκιας; Να διαλέξω τον ήχο της Fender-like Nighthawk ή την εμφάνιση κ το απωθημένο της Les Paul; Ξέρω θα μου πείτε να διαλέξω ό,τι μου έκανε κλικ. Θα διάλεγα τη Nighthawk αλλά σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω που δεν πήρα τη Les Paul. Από την άλλη, αν πάρω τη Les Paul, σκέφτομαι μήπως δε με ικανοποιεί ο ήχος της και σκέφτομαι την "άλλη". Στηρίζομαι στις εμπειρίες σας για τις παραπάνω σκέψεις μου. http://www.epiphone.com/Products/Les-Paul/Les-Paul-Custom-PRO.aspx http://www.epiphone.com/Products/Designer/Nighthawk-Custom-Reissue.aspx Υ.Γ: Παίζω από blues μέχρι hard rwak, κάνα stoner, και λίγο metal χώρο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου