Προς το περιεχόμενο

parinho7

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή parinho7

0

Φήμη

  1. Το λογισμικό είναι εγκατεστημένο γιατί λειτουργεί και για άλλα προϊόντα της Logitech που έχω στο PC άλλα δεν έχει διαβάσει το headset. Πιστεύω πως ο λόγος που δεν το διάβασε είναι επειδή δεν το σύνδεσα σε κάποια usb θύρα, είναι συνδεμένο πάνω στην fast track. EDIT: Σύνδεσα το headset σε θύρα usb και όλα δουλεύουν κακονικά, θα ήθελα όμως να δουλέψει μέσω της fast track για να έχω καλύτερη ποιότητα ήχου.
  2. Καλησπέρα, πήρα ένα headset και δεν μπορώ να το ρυθμίσω. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να κάνω εγγραφή από το μικρόφωνό του και δεν μπορώ να ακούσω 7.1 ήχο. Έχω το εξής σύστημα: Windows 7 Ultimate 64bits M-Audio Fast Track Logitech G-430 Έχω συνδέσει το κόκκινο του μικροφώνου πάνω στη Fast Track με adaptor. Σε παλιότερο headset που είχα δούλευε κανονικά αλλά δε θυμάμε τη διαδικασία που είχα κάνει για να δουλέψει. Και επίσης στο Speaker Setup εμφανίζετε μόνο το "stereo" στα audio channels οπότε δεν ακούω 7.1. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου