Προς το περιεχόμενο

lydios_is_back

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lydios_is_back

0

Φήμη

  1. Βρε Ανέστη, άνοιξε κανένα σοβαρό θέμα όπως, "πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο ενισχυτής στον ήχο μου". και εδώ είμαστε. Έχω και video από το youtube να βάλω (σοβαρά μιλάω)! :D:D:D:D
  2. O superfunk χρησιμοποιωντας το εν λογω emoticon συνεχεια ;D μαλλον θελει να μας δειξει πως εκανε καθαρισμο στα δοντια.
  3. Ακριβως. Αν και η μελετη πρεπει να ειναι διασκεδαση. Διαφορετικα κανει κακο στα δαχτυλα.Το εχω παρατηρησει με το χρονο.
  4. Lol ο τυπος δεν παιζει κομματι.Μια συγχορδια βαραει!!!! Κριμα εβαλε που εβαλε 40 λεπτο βιντεο ,θα επρεπε τουλαχιστον να παιξει μια μικρη συνθεση. Εγω υποστηριζω οτι αυτα τα νηματα υπαρχουν για να παιρνετε τη δοση αδρεναλινης και ντοπαμινης σας.Λες και εχει τοσο μεγαλη σημασια.Υπαρχουν πολλες εξαρτησεις εκει εξω. Και απο οτι βλεπω συνεχιζετε να βαζετε triggers . Το να πεις οτι το ξυλο δεν εχει σημασια ερχεται σε αντιθεση με τη θεωρια του οτι ολα επηρεαζουν τα παντα και επηρεαζονται απο τα παντα.Και αυτη η θεωρια στεκει στο χρονο και σε ολες τις κατηγοριες της ζωης !
  5. there is a lot of hype out there,παιδια. Χωρις να παιρνω θεση επι του παροντος ζητηματος. Ηχητικα μπορει να μην εχει διαφορα,αλλα τα διαφορα ξυλα εχουν και διαφορετικες θεραπευτικες ιδιοτητες. Αρα αγγιζοντας τη ταστιερα ,σου βγαζει και διαφορετικα συναισθηματα που αντανακλουν στο παιξιμο σου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου