Προς το περιεχόμενο

crankedrelic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    squier p-bass special, Kustom KXB100, squier strat '81 made in japan, VOX AVT50

Συμμετοχή crankedrelic

0

Φήμη

  1. uup τουλάχιστον μια κουβέντα συμπαράστασης
  2. Πρόβλημα με τον ενισχυτή μου.. Έχω έναν VOX 50VT, ο οποίος μου βγάζει ένα περίεργο πρόβλημα.. Σε κάθε κιθάρα που συνδέω, για μία συγκεκριμένη θέση στους μαγνήτες, ο ήχος κάνει διακοπές, ειδικά όταν το strumming είναι δυνατό. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Το πρόβλημα εμφανίζεται ανεξάρτητα από την ένταση ή τις άλλες ρυθμίσεις του ενισχυτή.
  3. Σόρρυ ξέχασα μερικά πράγματα, προφανώς και αυτά που είπαν τα παιδιά προηγουμένως, να κοιτάξεις να είναι όλα συμβατά (motherboard-cpu κυρίως), τροφοδοτικό μια χαρά τα 550W, και κάτι ακόμα. Να είσαι σίγουρος οτι οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Δεν ξέρω αν πρέπει να δεις κουτιά ή ψύκτρες ή αυτά που παίρνεις να είναι low profile, πάντως ποτέ η απόδοσή σου να μην ξεπερνάει την απόδοση σε ψύξη που έχει το σύστημά σου.
  4. Λοιπόν, σαν μηχανικός του είδους θα σου πω την άποψή μου. Πάρε i5, κάνε τη σούμα με τα λεφτά που θες να δώσεις και πάρε αυτόν με τη μεγαλύτερη cache που μπορείς. 8gb ram, η συχνότητα μετράει, πάρε πάνω από 1600Mhz αλλά θα πρότεινα και κάτι με παθητική ψύκτρα. Κάρτα γραφικών; Αν δεν έχεις κάτι σύγχρονο, θα σου πρότεινα να αγοράσεις. Μπορεί να μην παίζεις games αλλά να βλέπουμε βιντεάκια 720p στο youtube και να κάνουμε και άλλα 10 πράγματα δεν το σηκώνουν οι παλιές. Θα σου κολλάει όλο το σύστημα. Ακόμα και το Air των windows έχει απαιτήσεις. SSD. Τρελή διαφορά. Εφ' όσον έχεις σκληρούς για τα δεδομένα σου, θα σου πρότεινα έναν SSD κοντά στα 64GB. Να του φορτώσεις λειτουργικό και program files. 64bit οπωσδήποτε, αλλιώς τσάμπα η ram. Save money, use torrentz. Μητρική όντως κάτι ASUS πάρε, δε θες κάτι τρελό για gaming και overclocking που λανσάρει, αλλά καλό είναι να πάρεις κάτι με brand name λόγο support, αντι για κατι σε P453agr ας πούμε. Για monitors η headphones δεν ξέρω να σου πω, αλλά μάλλον για τα monitors θα πήγαινα. Καλή τύχη, και ξέρεις, είναι αυτό που βάζεις ένα budget αλλά το λίγο παραπάνω για να φτιάξεις κάτι πολύ καλό τελικά σε ωθεί να τα δώσεις :-)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου