Προς το περιεχόμενο

oneinchman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή oneinchman

0

Φήμη

  1. Ο Homme είναι απλά θεός στο είδος του. Επί Kyuss (τουλ στους πρώτους δίσκους) έπαιζε με ενισχυτή μπάσου + fuzzοπετάλια , για να βγάζει την χαρακτηριστική αυτή stoner "βρώμα'. Τώρα στους QOTSA νομίζω ότι παίζει με Guild ή Peavey κιθάρα, ενισχυτή δεν θυμάμαι, έχω το τελευταίο live-dvd τους, θα το κοιτάξω και θα επανέλθω. :D
  2. επειδή το σκέφτομαι κι εγώ γι'αυτον (είναι και αρκετά φθηνός), μπορείς να το αναλύσεις λίγο? Τον έχεις ακούσει? Από καθαρά και γκάζια πως τα πάει? Κι εγώ για πιο high-gain καταστάσεις ενδιαφέρομαι. Thanks! :)
  3. Satch21 όταν αγόρασες, πόσο καιρό έκανε να έρθει το δέμα? Abraxas όταν λες άλλες τιμές, δλδ πόσο περίπου (%) διαφορά από αυτές που αναγράφει για UK πχ...?
  4. Tα 74¤ που λέτε είναι όντως πολλά, αλλά είναι για αποστολή με UPS Express σε αντίθεση με τα 20¤ του Thomann που είναι για απλό γερμανικό ταχυδρομείο. Με UPS από Thomann θα είναι σαφώς περισσότερα από 20¤ (δεν ξέρω πόσο ακριβώς μιας και δεν έχω αγοράσει τπτ ακόμα) Πάντως για τον ενισχυτη Peavey που αναφέρω στο 1ο post ακόμα και με 74¤ μεταφορικά έρχεται και πάλι φθηνότερα (374+74=448) απ' ότι ο Thomann(455+20=475). Ακόμα μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι οι τιμές σε κάθε site είναι υπολογισμένες με βάση το ΦΠΑ που ισχύει στην κάθε χώρα. Όταν όμως έρθει Ελλάδα το δέμα αναπροσαρμόζεται ο ΦΠΑ στα ελληνικά δεδομένα που είναι 19%. Στην Γερμανία ο ΦΠΑ είναι 16% ενώ στο Βέλγιο είναι 21%. Αυτό σημαίνει ότι ένα δέμα από τον Thomann στην πραγματικότητα έρχεται λίγο πιο ακριβό από αυτό που είχαμε υπολογίσει αρχικά, ενώ ένα δέμα από το Βέλγιο έρχεται τελικά ελαφρώς φθηνότερο από την αρχική τιμή του.
  5. guitarbargains.com Σε μερικά είναι ακριβότερος από τον Thomann, σε άλλα το αντίθετο, πχ τον Peavey Valve-King 112 τον έχει 70¤ φθηνότερα απ' ότι ο Thomann!!! Στο faq λέει ότι είναι Βέλγικο. Έχει αγοράσει ποτέ κανείς τπτ, είναι αξιόπιστο?
  6. Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να χτυπήσω τον Peavey Valve King 112 θα ήθελα να ρωτήσω σε high-gain ρύθμηση, μέχρι τι στυλ distortion μπορεί να βγάλει? Hard rock φάση Marshall, ή μπορεί να βγάλει και πιο καφρίλα? (προς Boogie μεριά δλδ-χοντρικά πάντα μιλάμε...) :) Ακόμα οι επιλογές για ρύθμιση του ηχείου σε Tight ή Loose, και το ρυθμιστικό που τον "μετατρέπει" από τάξη A/Β σε τάξη Α κάνουν αισθητές διαφορές στον ήχο? Γιατί διαβάζω στο νετ ότι κυρίως εξ'αιτίας των 2 τελευταίων ότι είναι αρκετά versatile ενισχυτής.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου