Προς το περιεχόμενο

Panousis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Panousis

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστούμε ξανά όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε στο ακούσετε τα κομμάτια μας αλλά και για τα καλά σας λόγια... Φίλε emfasis, χαίρομαι που σου άρεσαν τα κομμάτια, αλλά για εμάς δεν αποτελούν κάποιο σταυροδρόμι ώστε να επιλέξουμε πιο δρόμο θα ακολουθήσουμε, και τα δύο αυτά κομμάτια δείχνουν το χαρακτήρα μας και επίσης δεν πιστεύω πως είναι τόσο διαφορετικά ώστε συνιστούν δύο διαφορετικούς δρόμους... Δηλαδή είναι βασισμένα στην ίδια λογική, ελληνόφωνος στίχος, παλιομοδίτικος(με την καλή έννοια) ήχος και riffs και γενικά πιο 70's νοοτροπία.
  2. Είπα πως αρχικά είναι δεδομένο πως δημιουργείται η εντύπωση πως μοιάζει, αυτό δεν το αρνούμαι, αλλά αν το ακούσεις περισσότερες από μια φορές πιστεύω το διαχωρίζεις. Βέβαια δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος να μιλήσω γι' αυτό διότι η άποψη μου είναι καθαρά υποκειμενική, αν συνυπολογίσεις πως τον ακούω να τραγουδάει και κάμποσα χρόνια... Πάντως χαίρομαι που σου άρεσε!! :)
  3. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια!!! Όσον αφορά τη ομοίοτητα φωνητικά με τον Σιδηρόπουλο δεν νομίζω πως υφίσταται και πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η δική μας ηχητική ταυτότητα. Ίσως στο πρώτο άκουσμα να δημιουργείται αυτή η εντύπωση, αλλά ακούγοντας πιο προσεκτικά νομίζω διαφοροποιείται και η ομοιότητα αυτη χάνεται, και λόγω μουσικής που τείνει σε ξένο 70's rock απομακρύνοντας το από τον σιδηρόπουλο αλλά και λόγω της γενικότερης αισθητικής.
  4. Καλημέρα παιδιά, σας παραθέτω τα δύο κομμάτια της μπάντας που έχω και λέγεται Κομπανία. Παίζουμε ελληνόφωνο heavy rock και οι ηχογραφήσεις μας και γενικότερα οι παραγωγές είναι DIY. Καλοδεχόμενα όλα τα σχόλια!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου