Προς το περιεχόμενο

user2014

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Korg M1

Συμμετοχή user2014

0

Φήμη

  1. Και τώρα τίποτα. Απλά ήλπιζα ότι ήξερες πως όταν ειρωνεύεσαι άτομα που δεν είναι παρόντα, να ξέρεις ότι μπορεί κι εσένα να σε ειρωνευτούν για κάτι που δε σου αρέσει. Είναι θέμα καλλιέργειας και στοιχειώδους παιδείας (αν έχεις λάβει από το σπίτι σου). ;)
  2. Νικόλα, πες λίγο "σσσσ" να δω κάτι. ;D ;D ;D
  3. Σαφέστατα. Ούτε κι εγώ θέλω να ανοίξω οφφτοπικ σε ένα νήμα που δεν έχει σχέση με πολιτικά/κομματικά/καλλιτεχνικά κλπ. Απλά δικαιολόγησα τη γνώμη που έχω για το κομμάτι αυτό, επειδή ρωτήθηκα. ;)
  4. Όχι, απλά σχολίασα το βίντεο που παρέθεσες, μιας κι έκανες ειδική μνεία στο σημείο που σκάει μύτη ο Φίφης Καλό είναι να μην κρίνεις τους άλλους εξ ιδίων. Δεν είναι όλοι Φίφηδες. 8)
  5. Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με κανέναν από τους δύο. Απλά παθαίνω αλλεργία με τους κομματικοποιημένους "καλλιτέχνες ", που χρησιμοποιούν την πολιτική τους ιδεολογία και τα κομματικά τους κονέ ως όχημα για να γίνουν γνωστοί και "επιτυχημένοι", κλασικό παράδειγμα των οποίων είναι ο Πασχαλίδης.
  6. Κανένα απολύτως θέμα δεν έχω με τον ΟΡ. Απλά η λιγδοταγαρίλα που βγάζει προς τα έξω κυρίως ο Πασχαλίδης και λιγότερο ο Χαρούλης, δεν επιτρέπουν στον ΟΡ να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του. Η ταπεινή μου άποψη, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. ::)
  7. Αφού δε σε παίρνει ρε φίλως, τι τα θες τα σεξουαλικά υπονοούμενα περί Φίφηδων και τα ρέστα; Μην ξεφτιλίζεσαι άδικα... ;D
  8. Καλά, αυτό ισχύει για όλους φυσικά, και ειδικά για τους πολύ συχνούς θαμώνες, που συνηθίζουν να ποστάρουν καθημερινά και ανελλιπώς, γράφοντας, γράφοντας, και ουσιαστικά λέγοντας ένα απόλυτο τίποτα. Πάω στοίχημα ότι έχει δει φοβερές δόξες από κοτσάνες αυτό το φόρουμ... 8)
  9. Για το γνωστό επίπεδο των συγκεκριμένων "καλλιτεχνών", απλά αναμενόμενο το κομμάτι.
  10. Απ' ό,τι κατάλαβα η Παρασκευή είναι η μέρα του παιδιού; Ή μήπως του παλιμπαιδισμού;
  11. Αντίδραση φυσιολογικού ανθρώπου. Καλά ξηγιέσαι.
  12. Και πού βλέπεις το παράξενο; Μα όλα αυτά ακριβώς δεν τα τηρούν όλοι ανεξαιρέτως εδώ μέσα; Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω. Μα τι περίεργοι άνθρωποι είστε μερικοί τσκ τσκ τσκ... ;D ::) 8)
  13. Παρακαλώ να προστεθεί στην ψηφοφορία η επιλογή "είναι η μέλλουσα μητέρα των παιδιών μου" για να μπορέσω να ψηφίσω. Ευχαριστώ. ;D
  14. Αν δεν υπάρξει κάποιος μέσα από την εταιρία (ή κάποιος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα) ο οποίος να θέλει να προβεί σε αποκαλύψεις περί του τι έχει γίνει, μόνο στις εικασίες θα μείνουμε μου φαίνεται. Για τις αντιπροσωπείες δε λυπάμαι, σίγουρα οι εταιρίες που εκπροσωπούσε ο Στόλλας θα βρουν "στέγη". Είναι μεγάλο κρίμα για τους εργαζόμενους που τις έχασαν ήδη κι αυτούς που θα χάσουν τις δουλειές τους στο επόμενο διάστημα...
  15. Πάντως εγώ κανένα πρόβλημα δεν είχα με την συναναστροφή μου με το κατάστημα της Θεσσαλονίκης αλλά και αυτό της Λάρισας. Εξυπηρετικότατοι όλοι και πολύ ευγενικοί. Ποιος ξέρει τι παίχτηκε. Μάλλον η κρίση φταίει... ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου