Προς το περιεχόμενο

tritonboy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Fender Telecaster, Gibson ES, Korg Triton

Συμμετοχή tritonboy

0

Φήμη

  1. Πολλες απαντησεις!!! Δυστυχως δεν εχω τροπο να βγαλω φοτο γιατι η καμερα τα εχει φτυσει αλλα θα δω μηπως βρω απο κανα φιλο. Νομιζα οτι στα μαγαζια του λονδινου θα επιανα καλα χρηματα, αν ειναι κι εκει να τις παρουν για ψιχουλα τις κραταω και τη ψαχνω με ebay αν και δεν εχω πουλησει ποτε κατι εκει και δεν ξερω τις λεπτομερειες για reserve και τετοια. Πιο μετα θα στειλω καμια εικονα απο ιδιες κιθαρες που εχω δει στο ιντερνετ αν βοηθαει. Ευχαριστω παιδια.
  2. Καλησπερα παιδια, νέος στην παρεα αν και παρακολουθω καιρο το φορουμ. Κληρονομησα απο συγγενη μουσικο μια fender tele και μια gibson es175 που πρεπει να ειναι και οι δυο δεκαετίας 70 απο τα λιγα που εψαξα στο ιντερνετ. Ειναι ωραιες κιθαρες αλλα δεν τις παιζω καθολου γιατι παιζω πιο βαρια πραματα και δε με καλυπτουν ουτε με ψηνει να τις κρατησω για συλλογη. Θελω λοιπον να τις πουλησω και βλεπω τις αγγελιες οτι τα παλια οργανα στην ελλαδα δε πουλιουνται με τιποτα. Θα κανω μερικα ταξιδια στο Λονδινο για δουλεια μεσα στους επομενους μηνες και θα κατσω για αρκετες μερες καθε φορα. Σκεφτομαι να παρω σε καθε ταξιδι και μια κιθαρα και να τις πουλησω σε καποιο μαγαζι εκει γιατι εχω διαβασει οτι εχει πολλα μαγαζια που πουλανε και αγοραζουν παλια οργανα. Εχετε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι να μου προτεινετε που να ξερετε οτι κανει τετοιες δουλειες η εχετε καποια αλλη προταση για να τις διωξω; Thanks.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου