Προς το περιεχόμενο

stauros

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή stauros

0

Φήμη

  1. Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη σε όλους!Ψάχνω κάρτα ήχου εδώ και κάμποσο καιρό και κατέληξα ανάμεσα στην focusrite scarlett 18i8 και την akai EIE pro (ως αρχάριος).ΘΑ ήθελα αν μπορεί και γνωρίζει κάποιος να με συμβουλεύσει για το ποια απο τις δύο καρτες είναι καλύτερη ή αν υπάρχει κάτι άλλο με τα ίδια χαραστηριστικά με τα παραπάνω στα ίδια χρήματα!
  2. https://www.presonus.com/products/AudioBox-Studio με κατι τετοιο θα μπορουσα να κανω δουλεια ?
  3. Σε περιπτωση που θελω να ηχογραφησω με τον κλασσικο τροπο,να μιξαρω δηλαδη μετα..εχεις να μου προτεινεις καποιο πιο οικονομικο πακετο?
  4. Να σαι καλα φιλε!το εκτιμω!θα συνεχισω να ψαχνομαι και οτι καταφερω!Απο οτι καταλαβα το να ηχογραφουνται πολλα οργανα μαζι και να μην γινεται μιξη στο μετεπειτα σταδιο του παιξιματος ειναι κοντρα στη φιλοσοφια της ηχογραφησης σε στουντιο γιατι αυτο ταιριαζει πιο πολυ σε live φαση..ομως απο την αλλη αν το κανω ετσι ισως να μην εχει το παραδοσιακο χρωμα και υφος που θελω γιατι θα ειναι κατι φτιαχτο και οχι κατι συλλογικο της στιγμης ετσι οπως επαιζαν και ηχογραφουσαν και οι παλαιοτεροι κρητικοι καλλιτεχνες οποτε με παιδευει λιγο και η ιδεολογια αυτη..σε αυχαριστω για τισ συμβουλες σου! να σαι καλα!
  5. Φιλε manosx ηδη εχω πονοκεφαλιασει και σκεψου οτι ψαχνομαι εδω και μια εβδομαδα μονο...Δεν τα παω πολυ καλα με την τεχνολογια....θελω κυριως να ηχογραφω σε στυντιο αλλα και ζωντανα δε θα με χαλαγε.λογικα τα μηχανηματα διαφερουν αποτι καταλαβα..φωτιστε με γιατι τα χω παιξει!
  6. Γεια σου φιλε και σε ευχαριστω γιατι μου εδωσες ενα μπουσουλα.Ασχολουμαι με κρητικη παραδοσιακη μουσικη και τα οργανα που θα εχω εγω και οι συνεργατες μου ειναι λαουτο,λυρα,μαντολινο,μαντολα και πνευστα παραδοσιακα (ασκομαντουρα η τσαμπουνα).Θελω να γραψω ενα cd με τραγουδια παραδοσιακα που ακουγονται εδω στον τοπο μου σε καλη και καθαρη ποιοτητα σαν σε στουντιο δηλαδη.Εχω μια μονοχωρη γκαρσονιερα για το σκοπο αυτο περιπου 25 τετραγωνικα και διαθετω 2 χιλιαρικα μεχρι τωρα.Δεν ξερω αν ειναι λιγα η πολλα αλλα προτεινε μου λυσεις αν εχεις κατι στο μυαλο σου και βλεπω...Το βασικο ειναι πως ολα αυτα πρεπει να ηχογραφουνται ταυτοχρονα.
  7. Γεια σας και παλι παιδια!κοιταζω στο home studio στην ιστοσελιδα αυτη αλλα μπερδευομαι παρα πολυ...αυτο που ψαχνω ειναι ενα συστημα ηχογραφησης που να μπορει να υποστηριξει 4-5 οργανα ταυτοχρονα και 2-3 φωνες (εννοω να παιζουνε 5 μουσικοι και οι 3 απο αυτους και να τραγουδανε και ολα αυτα την ιδια στιγμη)(δηλαδη η καρτα ηχου αν καταλαβα σωστα) και τι μικροφωνα ανταποκρινοναι σε αυτη (phanton για πυκνωτικο μικροφωνο πχ) και αν ο υπολογιστης μου μπορει να υποστηριξει κατι τετοιο.Σας παρακαλω προτεινετε μου κατι γιατι εχω πελαγωσει ασχημα... :-[ :-X ???
  8. Καλως σας βρηκα παιδια και σας ευχαριστω για την βοηθεια και την προθυμια σας να βοηθησετε!Αν μπορεσω και εγω να φανω καπου χρησιμος εστω και με τις λιγες γνωσεις που εχω επι του θεματος θα το κανω με μεγαλη μου ευχαριστηση!!Να ειστε καλα!
  9. Καλησπέρα!Ονομάζομαι Σταύρος και μόλις εγγράφηκα στον ιστότοπο.Ασχολούμαι 14 χρόνια με το κρητικό μαντολίνο και μαντόλα ενώ τα τελευταία 6 επαγγελματικά.Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να οργανώσω το δικό μου home studio.Έχω διαβάσει πολλά στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα γιατί μπερδεύομαι πολύ με όλα αυτά τα συστήματα και γενικά δεν το έχω πολύ με την τεχνολογία :P.Αυτό που αναζητάω ειναι ενα ολοκληρωμένο σύστημα ηχογράφησης στο οποίο να μπορούν να συνδεθούν 4-5 όργανα ταυτόχρονα και 2-3 φωνές και φυσικά να έχει και καλή ποιότητα.Διαθέτω laρ top sony vaio διπύρηνο με windows 7.Τί θα πρέπει να αγοράσω (πυκνωτικό μικρόφωνο,καρτα ηχου,midi clavie,monitors)? ??? ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου