Προς το περιεχόμενο

almos423

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή almos423

0

Φήμη

  1. Το πήγαινε έλα των προϊόντων, το χρεώνεται ο ενδιαφερόμενος αγοραστής. Αν θες κάτι, πας στο μαγαζί και το αγοράζεις. Αν θέλεις να στο στείλουν, πληρώνεις τα μεταφορικά. Αν κάνουν λάθος, τους το πας πίσω. Αν δεν μπορείς να πας, τότε πληρώνεις τα μεταφορικά. Όλα τα παραπάνω είναι σκέψεις και αποφάσεις που αφορούν το Μαγαζί και τον κάθε Θωμά και σε γενικές γραμμές θεωρείται αποδεκτό. Στη δική σου περίπτωση έχεις Δίκιο γιατί 1ον : Η φωτό δεν είναι ίδια. 2ον : Η περιγραφή του προϊόντος (γραπτά και όχι σαν φωτο) ως προς το χρώμα και το φινίρισμα και το χρώμα των κλειδιών κ.λ.π. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΑΦΗΣ. Δηλαδή η γραπτή περιγραφή έχει μεγάλη ασάφεια. Φυσικά αυτή η ασάφεια δικαιολογείται απόλυτα γιατί η περιγραφή συνοδεύεται και από φωτό (Η ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ) Το μεγαλύτερο δίκιο το έχεις γιατί «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Ακόμα και όταν υπάρχουν αυτονόητες ασάφειες. ΔΗΛΑΔΗ : η εικονική φωτο μέσω internet Πρέπει να αντιστοιχεί στο προϊόν με ελάχιστες αποκρίσεις. (κάρτα γραφικών – ποιότητα λήψης / απόδοσης φωτό – pixel οθόνης και ρύθμιση εμφάνισης χρωμάτων οθόνης). Η ηχητική περιγραφή έχει τη μεγαλύτερη ασάφεια γιατί βασίζεται σε ηχοληπτική γκάμα προϊόντων – ποιότητα μεταφοράς μέσω internet – και ηχοσύστημα απόδοσης δικό σου (κάρτα ήχου / ηχεία υπολογιστή σου) Το μόνο σαφές είναι το κείμενο, το οποίο κατ εμέ είναι πολύ γενικό. Δεν είναι πλήρες σε καμία περίπτωση. Π.χ « mahogany back and sides» . . . Η επιλογή των ξύλων έχει πολλά «μυστικά» και είναι μεγάλη τέχνη (αν όχι επιστήμη). Από τη μια είναι σωστή και απόλυτη περιγραφή, αλλά από την άλλη για κάποιο μουσικό με βασικές γνώσεις κατασκευής οργάνων, ναι μεν είναι κατατοπιστικό αλλά ΔΕΝ λέει και πολλά. ΔΕΝ έχω να σου προτείνω κάτι επειδή δεν ξέρω τι θες και τι αποφάσισες. Πάντως ότι και να γίνει θα είσαι λίγο χαμένος. Ή θα κρατήσεις μια κιθάρα που θα την προτιμούσες λίγο διαφορετική, ή θα χάσεις στα μεταφορικά κάποια λεφτά (μάλλον).
  2. Ααχχ . . . οι καιροί άλλαξαν . . . άλλαξαν τα ενδιαφέροντα. Μπορεί να τη νοσταλγήσω αλλά είναι κρίμα να κάθεται. Έτσι κι αλλιώς έχω κι άλλη άμα θελήσω να ξαναπαίξω. (μια της Ibanez). Πάντως το τρέμολο κάλερ δεν με χάλασε καθόλου. Ίσως το Floyd μπορεί να «κάθεται καλύτερα». Πάντως ο κύβος ερίφθει. Θα την βάλω 500ε.
  3. Φίλε Kostas-5150. ξέρω ότι δεν έχει συλλεκτική αξία (εκτός και εάν την κρατήσω καμιά 20αριά χρόνια ακόμα) Είσαι πολύ κατατοπιστικός. Δεν ξέρω περί Αμερικής / Japan αλλά ακούγεται λογικό και πιστικό. Άλλωστε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια όλοι ξέρουμε . . .Ευχαριστώ. Τελικά βλέπω να τη δίνω κάνα 500άρικο. Πιστεύω ότι όλοι του forum συνεισφέρατε για να καταλάβω γενικά.
  4. Όχι είναι από Αμέρικα από τις πρώτες που ήρθαν στην Ελλάδα. Το γράφει στην πίσω πλευρά στην πλάκα στήριξης.
  5. Σε όσους απάντησαν μέχρι τώρα σ αυτό το θέμα: Ευχαριστώ όλους (vimp / shadow / Kostas-5150 / duckino) και χρόνια πολλά. Στην κιθάρα δεν έχω αλλάξει τίποτα και απ το τρέμολο ήμουνα ευχαριστημένος (όταν έπαιζα . . .) ΔΕΝ με ενδιαφέρει να την κρατήσω γιατί δεν πρόκειται να ξανα παίξω λόγω καταστάσεων. Ένας φίλος πρότεινε τιμή 600ε. Εγώ υπολόγιζα γύρω στα 800ε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω βγάλει άκρη. Από κει και πέρα δεν ασχολούμαι με εμπόριο ή συχνές αγοραπωλησίες καινούριων / μεταχειρισμένων. Καμιά άλλη πρόταση ? (όπως και να χει θα την πουλήσω. Είναι αμαρτία να κάθεται).
  6. Καλημέρα παιδιά. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας (vimp και shadow) Φίλε vimp ξέρω ότι η κιθάρα είναι πολύ καλή. Το μπράτσο της είναι πολύ ευκολόπαιχτο και τα jumbo τάστα που έχει την κάνουν για μένα ασυναγώνιστη. Την πουλάω γιατί απλά δεν πρόκειται να ξαναπαίξω ( :' και όχι μόνο αυτό αλλά, μάλλον θα πουλήσω και κάποια άλλη και ότι άλλο έχω μόνο και μόνο γιατί δεν έχω χρόνο να ξανα ασχοληθώ και είναι κρίμα να κάθονται. Πάντως, αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποια τιμή . . . γιατί δεν έχω ιδέα. Φίλε shadow είπαμε ότι πάλιωσα αλλά δεν έγινα και τόσα αρχαίος ώστε να γίνω Αϊ Βασίλης. Αν η κιθάρα δεν έχει πουληθεί μέχρι τότε . . . και έχω γίνει Αϊ Βασίλης τότε θα στην κάνω δώρο μαζί με το ZOOM 9030. (αλήθεια το ΖΟΟΜ 9030 πουλιέται ? και πόσο ?)
  7. Έχω αυτή την κιθάρα πάνω από 20 χρόνια. Θέλω να τη πουλήσω (με τη σκληρή θήκη) αλλά δεν ξέρω πόσο. Ξέρει κανείς τίποτα ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου